Felnőtt férfiaknál mennyire gyakori a rövid fityma? Az olyan fityma, amelyik félig vagy egyáltalán nem takarja a makkot még ernyedten sem?
Figyelt kérdés
Nekem annyira rövid a fitymám, hogy mindig magától hátracsúszik, a makkom így mindig szabadon van. Tegnap haverok hívtak uszodába, nem tudom, hogy a közös zuhanyzóban mennyire leszek majd egyedül a csupasz makkommal.2023. szept. 24. 08:26
11/25 anonim válasza:
Én ezért csináltattam meg a metélést,mert zavart a részben takart makkom kinézete.
Inkább legyen fedetlen.
12/25 anonim válasza:
Olyan vad sztoriról hallottam, hogy egy nő szerette harapdálni a párja fitymáját orál közben. Aztán sikerült annyira megsértenie a bőrt a fogaival, hogy utána begyulladt és beszűkült annyira, hogy a palit körül is kellett metélni.
13/25 anonim válasza:
#11-es: léteznek már a bőr nyújtására különböző technikák, még lehetett volna hosszabb.
14/25 anonim válasza:
11es vagyok:és,ha én nem akartam nyújtani?
15/25 anonim válasza:
Nekem sem takarja egyáltalán,de még senki nem szólt meg érte. Az idősebb férfiak között kifejezetten gyakori szerintem, nekem is annak idején még apám mondta, hogy tartsam így, és megrövidült. Nincs vele gondom.
16/25 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de a kopás az oka.
17/25 anonim válasza:
Én is vízilabdázok(mint ahogyan #2es), kb 11-12 évesen kezdtem el. Nekem olyan a fitymám h a víztől csúszik hátra magától, mert alapból csak a makkom 1/3-t fedi. A csapatban senki sincs körülmetélve és így elégge kellemetlen volt, hogy az edzések végén a zuhanyzóban majdnem mindig szóvátették azt, hogy hogy néz ki a farkam. Kb másfél éve hagytak fel ezzel és azóta tök simán veszik. A fiatalabb serdülők sokkal inkább "nézhetik rossz szemmel", mint egy érettebb/ idősebb ember. Ne parázz!
17/F
18/25 anonim válasza:
Nekem van vizilabdázó ismerősöm aki körül van metélve gyerek kora óta. 11 évesen kezte, zrikálták miatta. Aztán megszokták hogy neki ilyen. Aztán amikor megnőtt és megerősödött, nem igazán szólt be senki neki, mert egy ilyen izmosabb legénytől pofont kapni azért nem anyira kívánatos :-)
19/25 anonim válasza:
Nem mintha bárkinek köze lenne hozzá, hogy a másik farka milyen és hogy él vele nemi életet....
20/25 anonim válasza:
Nekem annyira rövid, hogy ernyedten sem fedi egyáltalán.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!