Egy két éve már feltűnt, hogy nem fedi a makkom teljesen a fitymámat. Mostanra azonban konkrétan egyáltalán nem fedi. Ha ráhúzom, akkor is visszamegy pár perc után. Nagyon furcsának tartom, nem tudom normális-e ez… Ráadásul a makkom is ilyen száraz/cserepes már egy ideje. Gondolkodtam rajta, hogy meg kérdezem apámtól (nagyon jó a kapcsolatunk), de még nem vettem rá magam. Az biztos, hogy nem vagyok körülmetélve. Régen volt kisebb szűkületem és apukám tanácsolta, hogy tartsam többször hátul, ha tudom. Talán ettől lett ilyen? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is, kicsit furának érzem így magam. 17F
Igen, attól is lehet, hogy a fitymád "megszokta a helyét", ezért marad a makkod pereme alatt.
2022. okt. 3. 16:55
2/11 anonim válasza:
Teljesen normális így is, hogy nincs rajta a fityma a makkodon, még ha nem is ez a megszokott. Van, akinek pl nagyon rövid a fitymája, és ezért nem fedi egyáltalán a makkot.
Szerintem nagy esély van rá, hogy a hátultartáshoz szokott hozzá a fitymád, ahogy az első is írta. Én is sokszor hátrahúzva hagytam, és idővel nekem is teljesen megszokta így. Nekem sem maradna már a makkon hosszabb időre. De én egyáltalán nem bánom ezt.
A makk pedig azért szárazabb, mert nem fedi a fityma, így nincs, ami nedvesen tartsa.
2022. okt. 3. 18:51
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Értem, én is erre gondoltam. Mostmár úgysem tudom visszacsinálni, nem mintha szeretném. Tetszik így is, beszéltem végül most este apukámmal, mondta h szte inkább örüljek neki és mondta hogy ő pl. metélve van és szerinte úgy jobb, nekem is ajánlotta, de nem hiszem, hogy egyszer megcsináltatom, macera és akkor tényleg nem lesz bőr, majd max. egyszer. Köszönöm a megnyugtatást!
2022. okt. 3. 19:05
4/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is ilyen. Szerintem nincs olyan, hogy “megszokja”, ha van elég bőr úgyis visszacsúszik. Egyszerűen rövid a fitymánk, “kinőttük” és már nem tudja lefedni a makkot.
2022. okt. 12. 01:48
5/11 anonim válasza:
Bocsi, hogy hozzászólok, lány vagyok. Szerintem felesleges aggódnod.
Szerintem sokkal vonzóbb, kívánatosabb egy olyan kuki aminek kilátszik a makkja, mint egy ormányos, kisfiús...
2022. okt. 13. 13:25
6/11 anonim válasza:
Szerintem is szépen mutat egy nagy,duzzadt makk.Probald meg kenegetni Bepanten kenoccsel.Az puhán és nedvesen tartja a bőrét.
2022. nov. 23. 16:45
7/11 anonim válasza:
Örülj neki, apukádnak inkább köszöndd meg. Hidd el, jobban jártál, de a legjobb nyílván az lenne, ha véglegesítenéd műtétettel.
2023. jan. 6. 20:00
8/11 anonim válasza:
Nekem is igy van az idő nagyrészében, egészségesebb.
2023. aug. 15. 13:53
9/11 anonim válasza:
Nekem sem fedi egyáltalán, mindig kint a makkom.
17F
máj. 12. 04:34
10/11 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan fedetlen, bár nekem nincs gondom vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!