Ferdén áll a péniszem van rá egyáltalán megoldás?
Mit tehetek, van rá megoldás? Nagyon durván el van dőlve, vagyis a péniszem majdnem egyenes, a tövétől görbül kb úgy áll mint a pisai ferde torony, csak háromszor rosszabb! Nem viccelek. Képzeljetek el mellé egy szögmérőt, ha az egyenes pénisz kb 90 foknál áll akkor nekem valahol 65-70 foknál vagyis több mint 20 fokban el van dőlve mint egy oszlop. Ráadásul mereven, ha a hátamon fekszem szinte teljesen a hasamhoz simul.
Nem fájt soha, működik rendesen vagyis működne.. de rohadtul frusztrál már és szégyellem. De ha már el akarom fordítani a másik irányba vagy kicsit egyenesbe hozni képtelen vagyok rá mert fáj. Kamasz korom óta így emlékszem rá amióta maszturbálok. Eddig csak a volt barátnőm látta aki utána szakított is velem... Mit tegyek?
20:20 de épp ez az ha azt akarom hogy felfelé nézzen kb a csípőmre kell dőlnöm vagy elhajolni a derekammal
20:23 köszi és lehet tudni hogy ez nagyjából mennyibe fájna? nem vagyok eleresztve jelen pillanatban :(
nem tudom leirásod alapjan tök normális az csaj meg lehet azért lépet le mert tul nagy volt neki
nem homobol irom de ha enyire sulyos dobj fel 1képet es megmondjuk h normal vagy tenyleg agodj mert igy nehez elkepzelni mas farkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!