Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ferdén áll a péniszem van rá...

Ferdén áll a péniszem van rá egyáltalán megoldás?

Figyelt kérdés

Mit tehetek, van rá megoldás? Nagyon durván el van dőlve, vagyis a péniszem majdnem egyenes, a tövétől görbül kb úgy áll mint a pisai ferde torony, csak háromszor rosszabb! Nem viccelek. Képzeljetek el mellé egy szögmérőt, ha az egyenes pénisz kb 90 foknál áll akkor nekem valahol 65-70 foknál vagyis több mint 20 fokban el van dőlve mint egy oszlop. Ráadásul mereven, ha a hátamon fekszem szinte teljesen a hasamhoz simul.

Nem fájt soha, működik rendesen vagyis működne.. de rohadtul frusztrál már és szégyellem. De ha már el akarom fordítani a másik irányba vagy kicsit egyenesbe hozni képtelen vagyok rá mert fáj. Kamasz korom óta így emlékszem rá amióta maszturbálok. Eddig csak a volt barátnőm látta aki utána szakított is velem... Mit tegyek?

2022. jan. 5. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
megmutatod képeken hogy milyen?
2022. jan. 6. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sok ilyen esetről hallottam/olvastam már. Nyilván, a karodat sem tudod úgy hajtogatni, ahogy akarod, ezért csak természetes, hogy fáj. Nem ritka eset ez, valahogy alkalmazkodj hozzá! Amelyik lánynak meg nem tetszik, menjen el a bús p1csába, örüljön, hogy talált valakit, aki szereti. Ha hosszú a farkad, és nem csont keményre szilárdul, hanem kicsit lazábbra, akkor meg mivel a pénisznek nem egészséges, és nem is nagyon lehetséges, hogy lefele lógjon álló helyzetben, ezért oldalra hajlik. Szerintem próbáld meg elfogadni a farkad, és együtt élni ezzel. Amúgy sincs más választásod. Nekem sem tökéletes a farkam, nem is egy 20cm ágyúm van, és több külső problémám is van vele. De minden esetre sok kitartást, majd megtalálod a neked illő párt, és ez nem rendelenesség! :D
2022. jan. 6. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nekem is van benne egy kis elhajlás felfelé, érdekes módon néha változik tehát van amikor nagyobb mértékű másszor szinte teljesen egyenes. Ne aggódj rajta az idő segít.
2022. jan. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!