Mitől lehetnek hirtelen hőhullámaim?
Sziasztok!
Az utóbbi 1-1.5 hétben arra lettem figyelmes, hogy hirtelen a semmiből elkezd égni a felsőtestem, amit heves izzadás kísér. Ilyenkor az orrom is bedugul és egy kis halálfélelem is elfog. Majd 10-15 perc után elkezdek fázni és az izzadás is abbamarad, viszont az orrom továbbra is dugulva marad egy ideig. Általában mindig este 19-21 óra között történik meg minden nap, napközben nem jellemző.
23 éves férfi vagyok.
Igen, szedek B vitamin komplexet, magnézium-biszglicinátot szintén, a GAL multivitamin csomagját.
Elképzelhető lehet a pánikbetegség, régen voltak rohamaim, de nem látom a logikát benne, hogy egyedül a szobámban tv-t nézve, vagy videojátékot játszva a semmiből bepánikolok. Általában csak idegen jelenlétében volt jellemző a dolog.
Esetleg alkoholt iszol ?
Vagy valami kalóriabombát eszel előtte?
Sajnos nem iszok :( Az lenne a baj? Viccet félre téve, nem iszok alkoholt, csak bulikban de oda meg évente 2x jutok el és jelenleg diétán vagyok, lassan egy hónapja.
6-os: Egy kamion szimulátor csak nem okoz ilyet, bár a mai nap egy random pihenés közben ért utol az érzés, tehát tényleg egy rejtély mi válthatja ki, ténylegesen csak csukott szemmel pihentem, miközben rám tört ez az égő érzés, kivert a víz, kicsit mintha ideges is lettem volna hirtelen ennek hatására, illetve elkezdett remegni a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!