Miért vannak szerintetek hőhullámaim? Alacsony lehet a tesztoszteron
Figyelt kérdés
alacsony lehet a tesztoszteron szintem olyan depresszív hangulatban is vagyok megmondom őszintén eléggé elhíztam csökkent libidóm már úgy örülök mint majom a farkának ha tudok végezni önkielégítést 28 éves leszek sosem volt barátnőm semmi szexuális kapcsolatom nem volt csókig sem jutottam el. régen napi szinten edztem de nincs elég motivációm és talán erőm se. szerintetek alcsony lehet a tesztoszeteronom?? mert folyton úgy érzem hogy azt kellene vennem és használni és akkor helyre jönne az életem .2020. ápr. 13. 16:54
1/5 anonim válasza:
Testvér én 39 vagyok. 19 éves korom óta érzem ugyanezt. Orvoshoz kéne menni.
2/5 A kérdező kommentje:
Várjál mit is érzel ??? Miért mondotad hogy orvoshoz kellen menni??
2020. ápr. 13. 16:59
4/5 A kérdező kommentje:
igen a megkivánás érzése tűnt el a szexuális vágy és felhíztam rossz életminőségem de milyen orvoshoz kellene mennem urulógushoz??
2020. ápr. 13. 18:33
5/5 anonim válasza:
Én is 19 éves korom óta mint az első hozzá szóló. De csak éjjel izzadok, napközbe ráz a hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!