Ez a mostani nyár az extrém hőhullámaival tényleg kivételesen nehezen volt kibírható, vagy csak én öregszem?
Figyelt kérdés
38/f
Lehetőleg normális válaszokat várok.
2021. aug. 11. 10:46
1/50 anonim válasza:
Igen, számomra is ez a nyár sokkal kibírhatatlanabb, sokat voltam/vagyok rosszul, azelőtt legfeljebb izzadtam.
2/50 A kérdező kommentje:
...mert korábbi nyarakon is voltak hőhullámok, de valahogy az mégis bírható volt.
Ja, most eszembe jutott: 2019. június közepén volt egy hasonló, akkor csak kb két napig tartott, a Balcsinál voltam, de veszettül rossz volt az a két nap.
2021. aug. 11. 10:58
3/50 anonim válasza:
Ez a nyár most nagyon rossz,forró és párás,alig van közte pár hűvösebb nap.
Máskor is volt nagyon meleg de nem folyamatosan és nem egész nyáron.
Nekem ez most borzasztó.
4/50 A kérdező kommentje:
És ti hány évesek vagytok?
2021. aug. 11. 11:05
5/50 A kérdező kommentje:
Na, valaki még?
2021. aug. 11. 11:19
7/50 A kérdező kommentje:
Miért kell a válaszokat lepontozni?
2021. aug. 11. 11:27
8/50 A kérdező kommentje:
Kis kekeckedés: esetleg, ha beoltatom magam, egy csapásra eltűnik a rossz közérzetem?
2021. aug. 11. 11:38
9/50 anonim válasza:
Valakinek ez a napi öröme,hogy lepontoz :D szánalom
10/50 anonim válasza:
Szegedi lakosként azt mondom, hogy ennyire rohadt meleg nyár még itt sem szokott lenni, pedig ez a város már lassan sivatagi lesz. Eső még véletlenül sincs, két és fél hónapja nem ment napközben 30 fok alá a hőmérséklet, de inkább a 40-hez közelít, éjjel meg 20 fok alá nem esik. A szél nem mozdul. Szóval ide csak az költözzön, aki a közeljövőben tevéket akar tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!