Extrém másnaposság?
Majd jönnek az okosok, hogy “a f_sznak iszol, ha nem bírod”
Egyébként szerintem nincs semmi praktika, az adott napit túl kell élni és ennyi.
Hát szerintem ha bírja az ember ha nem, úgy is belefut az életbe ilyenekbe.
Köszönöm szépen, majd ha egyszer úgy alakul ki próbálom
Hasonló cipőben járok. A baráti társaságomban van olyan, aki kétszer annyit megivott, mint én és semmi baja másnap. Én fele annyitól a poklok poklát tudom megélni.
Az én "trükköm" ilyenkor a sok-sok-sok ásványvíz, ha már egy kicsit jobb és hajlandó vagyok felkelni akkor valami étel. Leves, vajaskenyér és ilyen egyszerű ételek, amik sósak. Igen, sósak. Sokan mondják, hogy az édes a legjobb, de nekem pont, hogy még nagyobb rosszullétet okoz.
Ezen kívül a macskajajos hasfájás/hasmenésen kívül ha hasogat a fejem én még be szoktam venni egy fájdalomcsillapítót. Sokan mondják, hogy minek, úgyse használ, de én áldom annak a nevét, aki kitalálta azt a gyógyszert, mindig elmulasztotta a fejlüktetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!