Ez a mostani nyár az extrém hőhullámaival tényleg kivételesen nehezen volt kibírható, vagy csak én öregszem?
38/f
Lehetőleg normális válaszokat várok.
Sokkal nagyobb lett a teljesítőképességem, sőt mondhatjuk, hogy "visszajött" ezzel a hűvösebb idővel!
Komolyan: a nyáron megijedtem,hogy már nem tudok két kilométert sem gyalogolni... mi lesz ebből.
Most már megy a járkálás ezerrel!
49 Én vagyok az a válaszoló, akiről azt hitted csak kötekedni akar a modellfutásokkal. :)
Pont így vagyok, ahogy Te. Közel 3 hónap után végre sportolni is tudtam, és sokmindet megcsinálni a ház körül, amit a meleg miatt csak halogattam. Kissé hűvös lett augusztus végéhez képest, de nekem százszor inkább ez, mint a 35 fokok.
Szeretem a hűvösebbet, de azért én szeptemberben még bízom egy szép nyárutóban, és október eljén talán még egy kis vénasszonyok nyarában is. Na, semmi vadulás, csak olyan 20-26 fokban gondolkodom, ami kiváló túrázó, és kirándulóidő. :)
Habár nagyon sokan mondják, hogy még visszajön a bő 30 fok, remélem csak az elmúlt évekre alapozzák ezt a feltevést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!