Körülmetélés után a pisilés járhat fájdalommal?
Figyelt kérdés
Ma metéltek kB 3 órája. Nem mertem még pisilni.2023. szept. 18. 16:19
1/11 Thunderfairy válasza:
Ezt egy zsidó vallású, mert igazából egy vallás, tudná megmondani.
2/11 anonim válasza:
Hááát pedig kénytelen leszel pislantani előbb utóbb.
Akkor majd kiderül
Gondolom ha a mütéti részre megy a pisiből akkor csípni fog, kb ennyi
Csak tipp mert nekem van bőr a farkamon igy nem tudok tapasztalati véleményt írni.
3/11 anonim válasza:
Biztos még kötés van rajt,a sebre nem megy.
4/11 anonim válasza:
A fitymát távolítják el, a húgycsőrendszert nem érinti a műtét.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát. Elmentem pisilni, nem volt fájdalmas, csak kellemetlen érzés volt az elején.
2023. szept. 18. 17:37
6/11 anonim válasza:
Fájdalommal is járhat az elején, meg előfordulhat, hogy össze-vissza spriccel az ödéma miatt, de ez majd elmúlik, ne aggódj!
7/11 anonim válasza:
Határozottan NEM jár fájdalommal. A pisilésnek semmi köze a mûtét helyéhez. Vannak ismeröseim akiket felnõtt korban malenoltak (metéltek köül), egyikük sem panaszkodott, hogy fájdalma lett volna pisiléskor.
8/11 anonim válasza:
Nekem kimetszették a fitymaféket is, aminek a helye kicsit meg volt duzzadva és az befolyásolta a húgycsövemben áramló vizeletet. Aztán a gyógyulással együtt minden jóra fordult.
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap dél óta, mióta leszedtem a kötést, több sugárban jön a vizelet. 2, vagy 3,neha 4.
2023. szept. 20. 04:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!