Ha férfiként női bugyikat hordok attól lehet merevedési problémám? mert ugye egy bugyin nincs csinálva hely a pénisznek
20.
Ez természetes, még el is várható.
Csak én azt nem értem, hogy aki véletlenül így járna, nem restelli magát?
Nem ugyanaz a kettő.
Egy kívülálló, aki túllendül rajta, nem az ő gondja.
Vagy valakinek a saját szégyenérzete, mert lebukott.
Igazából erre lettem volna kíváncsi, de nincs értelmezhető válasz.
Mi az, hogy válasz, még csak értelmezni sem képes, amit írtam.
Nem kívántam neki rosszat, sőt még jót is akarnék, bizonyos értelemben.
De jön a rosszindulat, ő azért is rosszat kívánna nekem.
Milyen ember?
Értetlen?
Pofátlan?
Negatív ember?
Bugyis férfi?
Nem értem. Minek a bugyi?
"Egy kívülálló, aki túllendül rajta, nem az ő gondja.
Vagy valakinek a saját szégyenérzete, mert lebukott."
miért kéne szégyellnem magam? úgy öltözök ahogy akarok
Persze, de aki meglátja a titkos alsóruházatot, onnan kezdve titkos homár vagy az ő szemében.
Nem mer neked többé hátat fordítani.
Összeszorított záróizomzattal esetleg.
Neked nem a bugyi viselése a legnagyobb bajod, fenn sokkal nagyobb a baj!
Miért tártad a nyilvánosság elé?
Mindenképpen lásson orvos!😀
"Miért tártad a nyilvánosság elé?"
ez mióta nyilvánosság? névtelen az oldal
15-ös...
Te is meghalhatsz a vécén szarva, nem fogod magad szégyellni, hogy mit fognak gondolni a mentősök, ha kijönnek, vagy a hullaházban, hogy szaros a segged? :) Amikor vészhelyzet vagy haláleset van, szerintem mindenki pont leszarja, mi van rajtad, már bocs. Még ha a ház ég, ha pucér vagy, akkor is kirongyolsz a lakásból, hogy ne halj meg, nem? Vagy akkor is nekiállsz aggódni, hogy mit fognak mások gondolni, hogy szabadon lóg a pöcsöd, és addig keresed inkább a ruháidat, amíg már nem tudsz kijutni?
Ennyit az értelmes kommentedről, meg arról, mennyire akarsz jót. Máskor inkább hallgass, ha jót akarsz.
26. Ostobaságot beszélsz, szöveget nem tudsz értelmezni.
Egyszerűen képtelen vagy felfogni te is, miről beszélek.
Ha én mentős vagyok, meglátlak bugyiban, azon vigyorog az ember, esetleg sajnálkozik, majd elfelejtem. Engem nem visel meg lelkileg, nem az én szégyenem.
De te nem érted, én arra lennék kíváncsi, hogy a bugyis embernek nincs semmi szégyenérzete? Őt nem viseli meg utólag, lelkileg, hogy ilyen szégyenletes helyzetbe került? Vagy ő erre még büszke is, hogy lebukott?
Többi hülyeség, miről beszélsz, nem tartozik ide logikailag. Voltam katona is, nem szégyellem magam egy szál farokban. Sőt, tisztában vagyok vele, hogy a nőknek még tetszik is, ez a méret.
Ha viszont egy katasztrófahelyzetben véletlenül egy bugyit kapnék magamra, az nekem borzasztó gáz lenne, szégyenletes, dühítően igazságtalan balszerencse, hiszen nem is a valóságot tükrözné, csak így jártam véletlenül.
Mit nem lehet ezen érteni?
Mi értelme van bugyit hordani, ha egyszer nem is kényelmes?
A férfi jó minőségű alsók kimondottan a férfi adottságaihoz vannak tervezve. Golyókat, pèniszt is úgy tartja, hogy a legkényelmesebb legyen benne minden.
A bugyi viccnek lehet, hogy jó lehet 2 percig, de állandóan azt hordani mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!