Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha férfiként női bugyikat...

Ha férfiként női bugyikat hordok attól lehet merevedési problémám? mert ugye egy bugyin nincs csinálva hely a pénisznek

Figyelt kérdés

2023. szept. 17. 19:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Egészségedre. Az alsónemű okozta leszorítás vagy meleg inkább a termékenységet befolyásolhatja és nem a merevedést. Ha bugyiban érzed jól magad, attól a farkadnak semmi baja nem lesz. Kihalt volna az emberiség, ha mindentől maradandó károsodást szenvednének az ivarszervek.
2023. szept. 18. 12:05
 12/32 anonim ***** válasza:
84%
Olyat vegyél, ami nem merev, van egy kis rugalmassága, és akkor semmi gondod nem lesz! Javaslom a Sloggy márkát. (Én már sokéve azt hordok.)
2023. szept. 18. 12:41
 13/32 anonim ***** válasza:
18%
Nagymama putinát kell hordani.
2023. szept. 18. 14:02
 14/32 anonim ***** válasza:
4%

Az hagyján, hogy a pénisz hogyan fér el benne, de a heregolyóidnak nem kényelmetlen?

Meg oldalt nem jönnek ki?

Én alsócainál pont azt nézem elsődleges szempontból, hogy a golyóim ne nyomódjanak, meg az sem árt, ha tartja is.

2023. szept. 18. 15:34
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Megfigyeltem más fórumon is, a bugyis férfiak nagyon agresszívak, ha kérdőre vonják őket, hogy miért viselnek bugyit?

Elég fura fétisek vannak mindenesetre.

Véletlenül érne egy baleset, mentőautó, kórház, ilyesmi. Jó poén?

Hadd ne mondjam, lenne egy végzetes eset (fejre egy téglát képzelnék el).

Hullaház. Bugyi. Vicces?

2023. szept. 18. 23:00
 16/32 A kérdező kommentje:
hasonló kellemes dolgokat kívánok neked is :)
2023. szept. 18. 23:12
 17/32 Metionin ***** válasza:
19%
15. A falusi vénasszonyok gondolkodnak így, hogy azért kell ilyen meg olyan fehérneműt hordani (tisztességeset, fehéret, nem tangát, nem csipkéset stb.) mert ha véletlenül kórházba kerülsz, mit szól hozzá a doki :D de nekem a felemás zoknimra is mondták már ezt :D
2023. szept. 19. 09:13
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
Én olyat hordok ami elöl szélesebb, elfér benne minden.
2023. szept. 19. 10:19
 19/32 anonim ***** válasza:
61%

16.

Tényleg ennyire értetlen vagy? Nem kívántam semmit. Sőt, én csak jót akartam neked. Baleset elvileg bárkit érhet. Te ilyenre nem gondolsz, nem szégyellnéd magad, ha meglátják, hogy bugyiban vagy?

Nehogy félre értsd, én akkor sem vennék fel ilyet, ha ilyen kockázat nem fenyegetne. Semmi ingerem rá, hülyeség is, taszító is.

Persze, normálisan válaszolni nem vagy képes, hülyeséget beszélsz csak.

2023. szept. 19. 10:27
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mentősként sok érdekes szituációval találkoztam. De ezeket nem szabad meglátni! Feladat az életmentés! Ennyi!
2023. szept. 19. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!