Azt rohadtul nem értem, hogy a péniszgyűrűt csak egészségeseknek, játékszerként emlegetik sokan, amikor nálam a merevedési zavarra az volt az egyetlen megoldás.Olyan 8-10 évig megtette, de mára tovább romlottam, már az se elég jó. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Így is hosszabb ideig szolgált, mint terveztem. Amikor elkezdtem, úgy gondoltam neki olyan 5 évet.2023. szept. 3. 10:10
21/23 anonim válasza:
Egyetértek azzal,aki azt írta, pszichés. 10 évig tüneti kezelést alkalmaztal,eddig tartott. Potencia szakértő szexologust keress.
22/23 anonim válasza:
Szar lehet neked :D
Nem kellett volna elszívnod napi 2 doboz cigit, illetve az alkohol is elég tré!
Én örülök neki, hogy ennyi impotens csávó van, több nő marad nekem :D
23/23 anonim válasza:
ne légy ilyen rosszindulatú #22, kerülhetsz te még rosszabb helyzetbe is akár egyik napról a másikra. nekem volt a környezetemben egy bácsika, viagrázott egy ideje hogy tudjon még szórakozni egy kicsit a feleségével, pikk-pakk el is vitte egy sztrók. én ha már azt tapasztalom hogy nem fog menni önerőből, biztos nem fogok fejvesztve csodagyógymódok után kutatni, el kell fogadni kinek mennyi idő jut
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!