Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület ez? Mi a megoldás?

Fitymaszükület ez? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
a fitymámon a bört nem lehet lehuzni a makkrol akkor ez fitymaszükület ügye?és akkor csak ugy lehet megoldani h körbemetélik az embert?
2010. okt. 15. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj ha z-plasztikát csinálnak ott sokszor,ahogy metélésnél is azt nem enged elég helyi érzéstelenítés,nem kell altatás,mert rutin műtét.A z-plasztika az sokkal egyszerűbb,simán lazzítanak a bőrőn,a metélésnél még a bőrt is varrni kell,szóval az rosszabb.

De sima z-plasztikánál érzéstelenítés,kötést kapsz rá és mehetsz haza gyógyulni,sőt metélésnél sem kell bennt maradni,de jobb ha kocsival viszik az embert,mert kellemetelen főleg utóbbinál a dolog.2 nap pihit írhat ki a doki.

2010. okt. 19. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

A teljes körülmetélést mindeképpen kerüld el, mert én is nagyon rosszul jártam vele. Tönkrement a péniszem és ezután már sajnos nem lehet vele mit csinálni :(

Ahogy nézem, 5ből egy körülmetélés úgy végződik, hogy elégedetlen vele a páciens :(

Nekem használhatatlan kb, ronda is, kiszáradt makk foltos stb.... amelyik orvos a teljes körülmetélést ajánlja, azt azonnal hagyd ott!

2010. okt. 20. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Na itt egy hasonló problémával rendelkező fiatal ember és elolvashattod,hogy elment magándokihoz és talált az orvos más megoldást is.Szerintem te is lépj mielőbb lehet te is szerencsével jársz majd.

2010. okt. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!