Fitymaszükület ez? Mi a megoldás?
Figyelj ha z-plasztikát csinálnak ott sokszor,ahogy metélésnél is azt nem enged elég helyi érzéstelenítés,nem kell altatás,mert rutin műtét.A z-plasztika az sokkal egyszerűbb,simán lazzítanak a bőrőn,a metélésnél még a bőrt is varrni kell,szóval az rosszabb.
De sima z-plasztikánál érzéstelenítés,kötést kapsz rá és mehetsz haza gyógyulni,sőt metélésnél sem kell bennt maradni,de jobb ha kocsival viszik az embert,mert kellemetelen főleg utóbbinál a dolog.2 nap pihit írhat ki a doki.
A teljes körülmetélést mindeképpen kerüld el, mert én is nagyon rosszul jártam vele. Tönkrement a péniszem és ezután már sajnos nem lehet vele mit csinálni :(
Ahogy nézem, 5ből egy körülmetélés úgy végződik, hogy elégedetlen vele a páciens :(
Nekem használhatatlan kb, ronda is, kiszáradt makk foltos stb.... amelyik orvos a teljes körülmetélést ajánlja, azt azonnal hagyd ott!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Na itt egy hasonló problémával rendelkező fiatal ember és elolvashattod,hogy elment magándokihoz és talált az orvos más megoldást is.Szerintem te is lépj mielőbb lehet te is szerencsével jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!