Hogyan fogadtátok el, hogy erősen szőrös típusba tartoztok?
Rendkívül szőrösödöm. Láb-has-hónalj-karok és a hát is. Barna hajam van, de a testszőr göndör fekete. A borotvával csak azt értem el, hogy viszket és kipörsen. Bár sportolok, ami alkatra jót tesz, de a testszőr mennyiségétől és a testem borítottságának mértékétől elég erős gátlásaim vannak.
Hogy fogadtátok el az átlagnál erősebb szőrösségeteket? Mit tesztek ellene? Vagy elfogadás - meghagyás alapon nem is tesztek semmit?
F 20
Hátamat lézeres szőrtelenítéssel intéztettem
Fanszőröm hónaljam mellkasom hasam philips oneblade-el nyírom meg ipl-el szőrtelenítem
Én ennyire nem vagyok szőrös, mint te. Nekem a combom, combhajlatom szőrös annyira, hogy zavaró. Ezt ollóval néha megigazítom és kényelmesebb lesz.
Mellkast, hasat, hónaljat, fanszőrt tudod borotválni, ha nem akarod gyantáztatni.
a hátat viszont érdemesebb lézeresen szőrteleníteni.
Mindig is utáltam hogy szőrös vagyok és nincs tuti módszer sajnos. A lézeres rengeteg pénz, és ha abbahagyod, egy idő után ugyanúgy visszanő, visszaerősödik.
Én nagyon utálom ezt a helyzetet, meg a cégeket, akik kamu reklámokkal csak lehúzzák az embert valódi megoldás hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!