Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fogja még húzni egy ideig?...

Fogja még húzni egy ideig? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy édesapa vagyok, és van 2 gyerekem. Jelenleg édesapámmal élünk egy háztartásban akinek nemrég elhunyt a felesége. Jól elvagyunk, sok a hely stb. Édesapám 80 éves, el tudja még látni magát, viszonylag jól tartja magát egészségügyileg is. De a gyerekeim az utóbbi időben beszélték, hogy jobb lenne a külön költöznénk satöbbi… És belegondolva, sokkal jobb lenne de akkor édesapám egyedül maradna. Szerintetek merjünk kockáztatni? Egy pár évet még fogja húzni?… Szeretném, hogy a gyerekeimnek a legjobb legyen.
2023. aug. 9. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Ha jól elvagytok, sok a hely, akkor miért kellene elköltözni? Ha nemrég hunyt el a felesége, akkor biztosan megviselné ha most hirtelen, teljesen magára maradna. Amúgy ki tudja meddig él még szegény, van aki 100 évig is.
2023. aug. 9. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Ha azt akarod, hogy éljen még sokáig, akkor ne költözzetek el! Minden válltozás megviseli az idős embert! Próbáld a gyerekeidnek megmagyarázni!
2023. aug. 10. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Én mondjuk anno örültem volna, ha elköltözünk, és miután a nagyapám lerobbant - ez nálatok is bekövetkezik majd - nem nekem kell suli után gondozni, mert úgyis otthon vagyok.

Egy 190 centis férfit, 17 éves kamaszlányként. De apám melózott, fizetett segítség, áh, dehogyis, minek? Én tudok ételt készíteni neki, meg figyelni rá.

Persze, a lecke és a különórákra gyakorlás meg megcsinálja magát.

De abba is gondolj bele, mit teszel, ha olyan baja lesz, amivel esetleg éveken keresztül "elél", de önellátásra szinte képtelen? Vagy demenssé válik? Az, hogy most még teljesen ép, nem jelenti azt, hogy 3 év múlva is az lesz.

2023. aug. 10. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Szégyeld magad ha ilyen miatt eldobnád a fatert.

Nehogy már az ilyet a gyerekek döntsék el.

2023. aug. 13. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Mi az hogy fogja húzni még egy ideig? Kívánom neked, hogy a gyerekeid is gondoljanak rád! Kicsit sem szégyelled magad?
2023. aug. 13. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

De rendesek vagytok ti!Esküszöm mindenki ilyen utódokra vágyik,kik afelől érdeklődnek hogy meddig húzza még vajon az öreg!!

És hogy ott kéne hagyni mert majd egyszer nem tudja ellátni magát,és nehogymár kellemetlenségeitek adódjanak.

Kimarad a hétvégi diszkó vagy a Forma-1 olasz nagydíj élőközvetítése?

Egy pillanatra nézz már magadba!

2023. aug. 14. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!