Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon fogja húzni a száját a...

Nagyon fogja húzni a száját a dokim, hogy megint megfáztam?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben már 3-adszorra(szeptember, november,most) fáztam meg. Most sztem suliban a tesi teremben fáztam meg,a másik kettő meg lehet egy vírusos meg amikor szintén a hideg miatt. Már félek, hogy azt hiszi hogy lógni akarok, éppen ezért elindultam,de rosszabb lett a száraz köhögés,az orrom eldugulva és nem akarom azt hallgatni hogy miért jöttél be betegen. Most megyek másokért,majd a dokihoz,de már így is valami vérvételre akart küldeni.
2023. jan. 24. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem hogy megjegyzést tenne.

Nekem anno régen a rosszindulatú, engem utáló osztályfőnököm tett olyan megjegyzést (csak náthás hangon beszéltem), hogy "mi a fene van már megint veled, most voltál beteg két hete".

2023. jan. 24. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem kellene és nagyon tiszteletre méltó ha tényleg BETEG vagy akkor nem fertőtől senkit sem.
2023. jan. 24. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A dokid nem emlékszik rá mikor vagy beteg, mert rajtad kívül is van még ezer ember, akivel foglalkozik.
2023. jan. 24. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A hidegtől nem lehet megfázni.
2023. jan. 24. 20:33
 5/5 gungasam ***** válasza:
47%
A megfázás megfelelő ellenszere a megelőzés, edzéssel. Zuhany alatt kell váltott hőmérsékletű vízzel "edzeni" a bőrereket a megfelelő és gyors alkalmazkodásra. Hideg és meleg zuhany váltakozva. Eleinte átmenetet kell alkalmazni.
2023. júl. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!