Fiúk, volt ciki here vagy ágyék balesetetek?
Figyelt kérdés
Mikor véletlen beütötted vagy valaki más véletlen, esetleg szándékossan és közönség elött rogytál össze.2023. júl. 29. 11:53
11/21 anonim válasza:
Hetedik vagyok. Nem letépte hanem bele harapott erősen.
12/21 anonim válasza:
bringán ráültem a zacsimra. Brutál fájdalmas volt
13/21 anonim válasza:
Erre van kitalálva a szuszpenzor, de vannak már olyan bringás gatyák is, amelyek alapvetően feltámasztják a heréket az anatómiailag legoptimálisabb helyzetbe az ilyen "balesetek" elkerülése érdekében.
14/21 anonim válasza:
Engem billiárdozás közben ütöttek tökön a dákóval hátulról. Elég ciki volt a csajok előtt összegörnyedve a földön, a golyóimat fogva feküdni.
15/21 anonim válasza:
Még középsuliban tesi óra előtt az öltözőben lefogott két osztálytársam, egy harmadik meg tökön ütött. Nem tudom ez nekik miért volt jó, pedig ők is tudhatják, hogy ez mennyire tud fájni.
16/21 anonim válasza:
Milyen okból kifolyólag tették ezt veled?
17/21 anonim válasza:
Nem tudom, akkoriban ez a tökön verős hülyeség volt a divat.
Nem csak nekem csinálták. Valamilyen úton mindenki szenvedett el tökön ütést.
18/21 anonim válasza:
Én csak egyszer vertem vagy rúgtam volna vissza, ha valaki nekem ilyet csinált volna.
Többé senkinek nem lett volna kedve ehhez a "divathoz"...😉
19/21 A kérdező kommentje:
Nekem karateversenyen volt hogy akkorát kaptam a golyóimra hogy menten összerogytam, úgy vittek le a pályáról, a másik versenyzőt szabálytalanság miatt kiállították, bár ez engem nem vigasztalt 😬
2023. aug. 25. 19:10
20/21 anonim válasza:
Karate versenyen tökön tudtak rúgni?
Nem volt rajtad mélyvédő szuszpenzor? Merész húzás egy küzdősportban kockára tenni a férfiasságodat ilyen módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!