Rosszul nem lettem tőle, de borzalmas élmény volt.
2023. júl. 29. 12:11
2/21 anonim válasza:
Motocross pályán én Riga mopeddel mentem, haverom Babettával. Cseréltünk. A Babettán se hátsó sárvédő, se csomagtartó, csak a csupasz kerék. Az ugrató után nem sikerült visszaesnem a háromszög alakú bicikliülésre, hanem a hátsó kerékre. Gatyafék. Talán a szerencsém, hogy a moped oldalra kibukott alólam. Csoda, hogy nem lettek látható sérüléseim.
2023. júl. 29. 12:40
3/21 anonim válasza:
Mik ezek a lepontozások mindenkinek?
2023. júl. 29. 16:07
4/21 anonim válasza:
Szerintem minden fiúnak volt. Focizás közben gyakori az ilyen sérülés.
2023. júl. 31. 11:40
5/21 anonim válasza:
#3 valaki erre izgul
2023. júl. 31. 14:41
6/21 anonim válasza:
Voltam foci táborban és megsérült mert meg rúgtak ott, és a nővér rá akart nézni, adott rá jeget is.
Egy kicsit izgul hatott rám szerintem.
2023. aug. 1. 19:22
7/21 anonim válasza:
Nekem egy kutya tépte fel a golyóimat, egy bulldog. Jól megharapott… urologus lett a vége.
Nem lettünk jó barátok😂😂😂
2023. aug. 2. 20:28
8/21 anonim válasza:
Az durva. Kiszakadt a zacskó? Gondolom volt mentő, minden
2023. aug. 3. 19:12
9/21 anonim válasza:
7 éves koromtól 15 éven át birkóztam, és az egyik dobásnál az edzőtársam keze beragadt az ágyékomnál, és amikor együtt értünk le a szőnyegre, akkor rántotta ki a lábaim közül.
Majdnem leszaggata a férfiasságomat a mezemmel együtt.
Ordítottam a fájdalomtól, és be kellett vinni az ügyeletre, de szerencsére néhány nap alatt elmúlt a fájdalom, és nem sérült meg semmim.
Attól kezdve már inkább egy mérettel szűkebb szuszpenzort vettem fel a mez alá, hogy kevésbé tudjon az ellenfelem belekapaszkodni az egyébként is nagy csomagomba.
2023. aug. 3. 21:26
10/21 anonim válasza:
WC-zés után kapcsoltam össze az övemet, de még a kora reggeli félálomban voltam, emiatt ügyesen a herémet csíptem be az övvel. Meg is volt az ébresztő, szerencsére csak pár percig fájt és semmi sérülés nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!