Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iszonyodok a gondolattól! Mit...

Iszonyodok a gondolattól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva fitymafék műtétem lesz (nem altatnak). És igaz hogy nem fogom érezni remélhetőleg de a gondolattól is szószerint rosszul vagyok! Mit tegyek?
2023. júl. 11. 02:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kikapcsolni és nem rástresszelni a műtétre: legyél kicsit most hedonistább, mint általában. Nézz filmet, egyél jókat, ha van rá lehetőséged beszélj nyugodtan valakivel a félelmeidről is. Esetleg írd ki magadból, hogy érzelmileg megkönnyebbülj:) Tudom, minden ismeretlen dolog nagyon ijesztő tud lenni, de hidd el a műtéti lámpa fénye lesz a legzavaróbb az egészben- nem érdemes túlkatasztrofizálni a helyzetet. Viszonylag rövid beavatkozás, amire jól előkészítenek majd, s amin ha túl leszel kicsit pozitívabb irányba is megváltozik majd az életed. Beavatkozás után 20 percen belül már jelentősen megkönnyebbülsz és egy nap múlva már az egész távoli gondnak fog tűnni. Kitartást!!
2023. júl. 11. 02:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértelek. Nekem anno fitymafék szakadás utáni korrekciós műtétem volt. Elszakadt aktus közben. Nálam ketten voltak a műtőben. Az orvos és egy műtős. Nagyon zavarban voltam a meztelenség miatt, de igen jó fejek voltak, így végül nem is volt annyira gáz. Két óra múlva pedig már mehettem is haza. Természetesen nem voltam teljesen pucér, le voltam takarva, csak a műtött terület volt szabadon. Ne felejtsd el, nekik nem te vagy első, sem utolsó.
2023. júl. 11. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én körülmetéléskor szégyenkeztem, de ez egy kisebb műtét. Ha pedig helyre akarod hozatni, akkor a vizsgálat tárgyát sajnos ki kell tenni a műtőasztalra.
2023. júl. 12. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!