Mit tegyek ha sehogysem szabadulok attól a gondolattól hogy ki akarom nyírni magam?
Figyelt kérdés
Meg akarom szüntetni de sosem szűnik,érjen bármi öröm aminek tényleg örülök vagy jó a gondolat mindig ott van.És sajnos nem csak gondolat mert cselekszem is sokszor(pl próbálom lefolytani magam,pedig tudom hogy nem lehet,csak legalább annyira hogy elájuljak)kevert szorongásos és depressziós zavarom van(pszichiátrian voltam már)Szedek hülye mérgező gyógyszert ami kb csak függővé tesz.Tényleg nem tudom mit tegyek már,egyszer félek hogy elszakad a cérna és tényleg teszek valami véglegeset meggondolatlanul2022. szept. 3. 21:56
1/1 anonim válasza:
Írtad hogy szedsz gyógyszert. A te állapotodban és diagnózisoddal ezt csak támogatni lehet, jó döntés és az egyetlen döntés ami járható míg jobban nem leszel. VISZONT nem megfelelő a gyógyszer! Nem tudom mióta szeded de pont ezt a hatást NEM kellene kihoznia belőled. Kérlek menj vissza és mondd el a panaszaid, mondd hogy nem hat a gyógyszer és másikat kérsz!!!
Gyógyszertől éppenhogy nyugodtság, kényszergondolat mentes èlet lenne az optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!