Nem tudok szabadulni ettől a gyötrő gondolattól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy tegnap nézelődtem a Magyarország.hu oldalon ügyfélkapuval és megnyitottam a nyugdíjbiztosítási ügyben bejelentés hiánypótlás dokumentumot. De nem töltöttem ki, ki is léptem, de pánikolok mi van ha elvesztettem az ellátásomat. Annyira aggódok de más szerint ez alaptalan2022. júl. 13. 20:47
1/5 anonim válasza:
Milyen logika alapján jutottál ilyen értelmetlen gondolatra?????
2/5 anonim válasza:
Mit gondolsz, bárki "figyeli" hogy "te milyen dokumentumot nyitottál meg a rendszerben", "mi iránt érdeklődtél"?
Miért alakult ki e gondolat?
3/5 anonim válasza:
Tanuld meg használni a rendszert és akkor tudni fogod, hogy mikor mit csinálsz és mikor van okod aggódni.
4/5 anonim válasza:
Gyerekek ez durva szorongás. Ne keress benne logikát, en is ilyen vagyok, en megértem a kerdezot
5/5 anonim válasza:
Kérdező: én is megértelek, de nem kell aggódnod, egy dokumentum megnyitásával semmi sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!