Fitymaszűkület kell szégyellni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most akarunk eljutni a párommal oda, hogy szeretkezünk, de nekem merev állapotban abszolút nem lehet hátra húzni a bőrt. Kellene ezt szégyellni? Főleg úgy, hogy már előttem volt más fiúval is, akinek gondolom normális volt.2023. jún. 16. 15:12
1/5 anonim válasza:
Szégyellni azt kell, hogy nem kezeltetted időben.
Szar lesz a szex így.
2/5 anonim válasza:
Nem szegyellni kell, hanem kezeltetni. A fitymaszukulet megneheziti, sulyos esetben lehetetlenne teszi a szexualis eletet. Mi lenne a te elkepzelesed a helyzet megoldasara?
3/5 anonim válasza:
Nem kell szégyellni, keress fel egy orvost.
4/5 Konvect válasza:
Nem szégyen, de szerintem ne akarj így szexelni, mert rosszabb esetben ott szakadhatnak dolgok és tud vérezni meg fájni rendesen. Persze lehet, hogy mégis sikerül, ezt nem lehet előre tudni. Szerintem beszélj egy urológussal és ő meg tudja mondani, hogy mi a teendőd, illetve, hogy tudsz-e nemi életet élni jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!