Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Esett itt át valaki fitymaszűk...

Esett itt át valaki fitymaszűkület operáción?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy sportolni sem lehet, én nemrég kezdtem edzőterembe járni és semmiképpen nem fogom abbahagyni, 1 hónap gyógyulási időt írnak elő.
2023. jún. 12. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet,ha nem zavar.
2023. jún. 12. 18:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Zuhanyozni nagyon kellemetlen lehet, pláne hogy gázszivárgás miatt kikötötték a lakásban a gázt és nincs melegvíz, szóval edzés után az edzőterem zuhanyzójában zuhanyzom.
2023. jún. 12. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
fájni fog de ha fanatikus vagy hajra
2023. jún. 12. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Pár napig azért jó ha pihensz, és szúrni fog a benne lévő "cérna", amivel összevarrják a műtéti sebet. Aztán jobb lesz, és később már fel sem tűnik, hogy volt műtéted.

Az edzést nem javasolnám én sem egy ideig, de döntsd el, hogy mit szeretnél, hosszú távon jól érezni magad vagy most edzeni "azonnal".

2023. jún. 14. 07:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Az edzőterem megvár. Technikailag a fitymaműtét is, amíg nem lesz otthon meleg víz. De a fontossági sorrend csak a fütyid rendbe hozatala legyen vagy nem lesz kinek az izmokat mutogatni.
2023. jún. 15. 23:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs senkim szóval nem prioritás, 23 évet leélted eddig vele mindenféle szövődmény nélkül.
2023. jún. 15. 23:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy is egy hete kezdtem edzeni csak, amíg el nem érem a kívánt formámat addig nem prioritás, nem véletlen vettem meg a havi bérletet 16 ezerért.
2023. jún. 16. 00:03
 8/10 Konvect ***** válasza:
78%
Szerintem először a farkad csináltasd meg, nincs rosszabb mikor akcióba kerülnél és azt mondod, hogy most nem fog menni mert olyan szűkületed van.(megtörtént eset). Én is 22 évesen csináltattam meg és nagyon bánom, hogy nem legalább 10 évvel ezelőtt. 2 hét után lehet edzeni, szerintem várd meg amíg letelik a mostani bérleted, utána csináltasd meg, és 2 hét után irány vissza kondiba. Amúgy ha sokáig fityma alól ki sem lógott a makkod akkor nagyon érzékeny lesz és járni alig fogsz tudni, erre kell készülni.
2023. jún. 16. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:

7/8 - érdekes, a bérlet ára fontosabb számodra, mint az, amit meg szeretnél csináltatni? Talán a fontossági sorrend először a tested, aztán a fitymád? És ha valaki bele szeret a testedbe, az egyéniségedbe,

aztán kiderül, nem is olyan egyszerű ez a helyzet?

2023. jún. 17. 17:31
 10/10 A kérdező kommentje:
9.Először el akarom érni az áhított formát, aztán rendbe rakatom a farkam a fejemen lévő anyajeggyel egyaránt.
2023. jún. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!