Normális-e az, hogy nincs nemi vágyam? 26F
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, sok lánynál próbálkoztam mindig visszautasítottak, soha nem volt sikerem a lányoknál, már 10 éve 16 évesen is mind levegőnek néztek, most is.
Nem kívánom már a szexet, talán heti pár maszturbáció amit csinálok, de azt is azért ,hogy ne legyek feszült, már nem évezem csak úgy megszokásként.
Még nem tetszettem egy lánynál se, az oka mert ronda vagyok, tehát nem kezdem a lányokat hibáztatni, megértem miért. Se egyéjszakás se semmi nem jött össze még egy csók se. Nekem az egész szex annyire idegen, elérhetetlen.
Kérdésem, mennyire normális ez?
2023. jún. 7. 15:22
4/6 anonim válasza:
Aszexuálisan is lehet normális életet élni.
5/6 anonim válasza:
Ha nincs is késztetésed, akkor tulajdonképpen szerencsés vagy, rengeteg feszültségtől szabadulsz meg. Másrészt biztos, hogy nem a "ronda"ságod az ok, hanem van valami olyan a személyiségedben, ami nem vonzó a nők számára. Végezz alapos önvizsgálatot és találd meg az okot a belsődben.
6/6 A kérdező kommentje:
De tényleg ronda vagyok, ez az oka.
2023. jún. 11. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!