Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület lenne?

Ez fitymaszűkület lenne?

Figyelt kérdés
lankadt állapotban a fitymát szinte a péniszem aljáig tudom húzni, akkor viszont a fék húzza lefelé a makkot, merev állapotban pedig a makk mögé könnyedén lecsúszik, a makk alá viszont csak ilyen kb 1cmvel tudom húzni, és akkor már van, hogy egy kis feszülést érzek, illetve befehéredik néha a fék. Önkielégítésnél nem szokott gond lenni, de okozhat ez gondot a szexuális életben?

2023. jún. 1. 20:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hat onkielegitesnel nem szokott fajni, elesbe pedig meg nem probaltam
2023. jún. 2. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs gond, majd meglátod… Maga a beavatkozás amúgy nem nagy dolog és fájdalommentes. Ha van kérdés, vagy kellene dokihoz kontakt, nyugodtan írj üzenetet…
2023. jún. 3. 02:39
 13/15 anonim válasza:

Majdnem naponta maszturbalok, kb 2 eve. Nem teljesen merev allapotban le tudom huzni a bort a makkrol, nem hirtelen hanem szepen ovatosan. Viszont teljesen merev allapotban kb felig megy, talan kicsit tovabb, 1 napja kicsit TALAN erosebben huzhattam meg es lehet ezert par csoppnyi feher valami jott a fitymafek kornyekerol. Ez lehet problema vagy idovel elmulik csak ,, be kell jaratni,, vagy tul rovid? Egesz barati tarsasag igy van ezert gondolom normalis nem?

15 F

2023. jún. 3. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:

13:

"1 napja kicsit TALAN erosebben huzhattam meg es lehet ezert par csoppnyi feher valami jott a fitymafek kornyekerol"

ez az előváladéktól (bár az inkább áttetsző) kezdve a mosatlan farok túrósodásán át, a valahonnan odakerült friss spermáig bármi lehet.

2023. jún. 3. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:

13 maga a fehérnek nincs köze hozzá, de rossz hírem van, rövid igen, és az a gond, hogy később sem lesz hosszabb, érdemes valamit kezdeni vele, mert csak gondot okoz, elszakadhat, szex vagy maszti közben húzódhat, összeségében inkább kellemetlen, másik dolog azt is nézd meg, hogy nem -e szűk a fitymád. Mikor húzod hátra és van ‘gyűrű’ a szűk akkor azzal is kell foglalkozni vagyis érdemes….sajna baráti társaságnak is ugyanez a problémája, akkor nekik

is kell kezdeni valamit vele.

2023. jún. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!