Sok állástól fáradt lábra mit ajánlanátok? Főleg vádlira meg esetleg a boka környékére, de elől, a sípcsont körül?
Nekem elég sokat kellett talpalnom az előző munkahelyemen, és ráadásul rossz minőségű acélbetétes bakancsban. Úgy birtam ki, hogy vettem zselés betétet, és amennyire csak lehetett szorosra fűztem a bakancsot, hogy ne tudjon venne csúszkálni egy tized millimétert se a lábam. Így nem fájt a talpam.
Plusz tip:
Felvétel előtt alapos púderezés, flanel zokni, és levétel után rögtön ezüst spré. A legolcsóbb gagyi deichman is jó, illettve néha ott is kapható Scholl géles talpbetét is
Attól függ mire és hogy van-e problémád a bokáddal/térdeddel stb. Mert pl ha befelé fordulnak a bokáid (simán lehet, hogy nem is tudod) akkor a keményebb formatartóbb a jobb, amit méretre tudsz csináltatni gyógyászati boltban. De ahhoz szoktatni kell a lábat, napi max egy órával indítani, aztán a maradék időre átmenni zselésre. Memory foamot nem ajánlok, szerintem az semmire se jó (vagy legalábbis, amit mi eladtunk régen abban a boltban ahol dolgoztam egy pár éve az nem volt semmire se jó).
Ha nem kötelező a bakancs, akkor én egy futó cipőt ajánlok kemény betéttel. A cipő maga puha talpú és a kemény betét meg segít abban, hogy jó legyen a tartásod.
Szia!
Előző vagyok. Van esetleg olyan cipőd, amit már több éve hordasz (sima mindennapi cipő, nem kell, hogy munka cipő legyen)? Nézd meg a talpát. Hol van elkopva? (Ha akarod és lefotózod akkor küldj ide egy linket és akkor jobban megnézhetjük. Az lenne a legjobb).
Azért kérdezem, mert egy régi cipő kopási mintájából meg lehet valamennyire állapítani, hogy van-e valami strukturális probléma a lábaidban. Őszintén én egy ideig egy sport boltban dolgoztam és eladtam futócipőket és nagyon sok embernek pronál (befelé fordul) a bokája.
A Decathlonos túracipő az jó, nekik nagyon könnyű bakancsaik tudnak lenni, szóval jól választottál szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!