Sok állástól fáradt lábra mit ajánlanátok? Főleg vádlira meg esetleg a boka környékére, de elől, a sípcsont körül?
- kényelmes cipőt
- megfelelő talpbetétet
- napi lábáztatás, legalább 5 percet (télen melegvízben, nyáron langyosban, hidegben, a lábam új erőre kap)
- lehet kapni gurigát a lábnak, azt 1-2 naponta legalább pár percig használni, össze is lehet kötni a lábáztatással
Tudom, a talp az nem vádli, de komolyan, amikor azzal foglalkozok, úgy érzem az egész lábam felfrissül, mintha enyhülne a vádlim is. Bár lehet csak én működök ilyen elvetemülten.
Esetleg borogatni otthon, nyugalmi állapotban, jeges dologgal vagy hidegvizes törülközővel.
Hosszútávon jó lehet pl a detralex vagy más ugyanilyen hatoanyag tartalmú étrendkiegeszito.
Ez erősíti a vénák falát.
Detralexet nem ismerem (bár most utánanézve, különböző flavonoidokat tartalmaz), de pl. a Rutin / Rutozid hatóanyag tartalmú tabletták is erősítik az érfalakat. Mint pl. a Rutascorbin.
(#3-as voltam)
- Jó cipő (ami 1 kiló a lábon, az 5 kiló a háton. Tehát ha mondjuk van rajtad 1-1 kilós bakancs, az annyi, mintha egész nap lenne rajtad egy 10 kilós hátizsák).
- Személyreszabott betét
- Este tedd fel a lábadat a falra/magasba a szíved fölé legalább 5 percre
- Kompressziós zokni (pl Decathlonban van a futó részlegen)
- Lábáztatás valóban jó
- Igyál elég vizet!
- Ami krémeket ajánlottak azzal nyomkodd át a lábadat.
- Nyújtás napközben és este is. Nem kell sokáig de sokat jelenthet. Akár állva is tudod csinálni, mind a bokádat, a vádlidat és a lábszáradat is.
ülés, fekvés
(viccet félretéve, nekem tényleg elmúlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!