A lézeres körülmetélés fáj?
"Egy sebész barátom azt mondta hogy a helyi érzéstelenítés nem túl hatásos"
A sebész barátod azt nem mondta, hogy egy ilyen műtéthez bőven elég a helyi érzéstelenítés? Persze, nem túl hatásos mondjuk ha nagyon begennyesedett mondjuk a körmöd körüli terület, akkor lehet, hogy eléggé megérzed a fájdalmat, de egy hétköznapi körülmetélésnél? :D
Az érzéstelenités ugyan úgy zajlik,mint a szikésnél.Csak a műtét menete más.Minden többi utána való otthoni kezelés is azonos a szikéssel.
Ha nem sajnálják a lidokaint,akkor fájdalom mentes lesz.
Mindenkinek, aki azt hiszi, NINCS más mód a műtéten kívül:
Nem egy csoda módszerről fogok írni. Viszont szerintem mindenkinek ismernie kell a történetem, aki hasonló műtét előtt áll.
Külön kértem az orvosomtól, hogy írjon fel nekem szteroidos krémet, ami elvileg NEM tudja meggyógyítani a hegesedést. Nos, nálam 3 hét alatt eltüntette az egészet. Szóval, akinek azt mondja az orvosa hogy a hegesedést NEM lehet meggyógyítani, annak mutasd meg ezt a történetet. Egy 790ft-os kenőcs (Ftorocort a kenőcs neve) nem nagy veszteség, de mindenképpen jobban megéri mint a magánklinikákon a horror összegek kifizetése, vagy az államilag támogatott helyeken való sorbanállás. Mindenképp juss hozzá ehhez a kenőcshöz, ha az orvosod nem hajlandó felírni, menj el egy másikhoz. De ne feledd, a magánklinikákon, meg a legtöbb helyen arra utaznak, hogy lehúzzanak. Még szerencse hogy nekem van egy nagyon jófej orvos ismerősöm, aki megértette miért nem akarok AZONNAL műtétet. Már nincs is rá szükségem, hála a megértésének, és jóindulatának.
Ha bárkinek kérdése van felém, nyugodtan írjon privátban, tudom hogy milyen érzés reménytelen helyzetben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!