Esztétikailag melyik a jobb megoldás a körülmetélésre felnőttkorban a szikés, vagy a lézeres műtét?
Figyelt kérdés
Sajna fitymaszűkületem van, petyhüdt állapotban sem tudom hátrahúzni a fitymám, csak a teteje látszódik a makkomnak.
Illetve tudtok olyan dokiról, aki szép munkát végez?
2019. ápr. 26. 01:09
1/10 anonim válasza:
Lézer, egyértelmûen. Nekem is azzal csinálták 17 évesen, ugyanezen okból. Arra azért készülj fel, hogy így is pokol lesz. Pár tippet tudok adni, ha rám írsz.
2/10 anonim válasza:
Mind kettő változatot lehet jól,és rosszul is csinálni.
A lézeres előnye,kevesebb a vérzés,valamivel előbb gyógyul.
Lézerest a Tb nem csinál .Minden más azonos.
Az utólagos kellemetlenségek ugyan úgy vele járnak .
3/10 anonim válasza:
Lézeres esetében nincsenek is varratok? Nem értem a különbséget pontosan.
4/10 anonim válasza:
Nekem is lezerrel csinaltak. Varratok vannak
5/10 anonim válasza:
Szia,
Ismerek egy jó orvost ha Budapesten keresel és rám írsz
6/10 anonim válasza:
A SOTE urológiai klinikan Dr. Banfi Gergely szépen is dolgozik es emberségesen banik a betegekkel, csak ajánlani tudom. Nekem más mutetet csinalt. Amúgy rengeteg betege van, de gondolom magánban is fogad
7/10 anonim válasza:
Akkor már inkább a fékalávarrás. Nem olyan rizikós mint a többi műtét, még a a lézeresnél is sokkal jobb! Nincs seb, a varratok meg nem sebet húznak össze hanem pont azok vágják át a féket! És pár nappal a beültetés után már ki is verheted....:D
8/10 anonim válasza:
Nem az számit hogy mivel vágják, hanem hogy szép szimmetrikus legyen és ha varrják, az se összevissza történjen.
9/10 anonim válasza:
Nekem szikés volt, meg vagyok vele elégedve. A lényeg, hogy jó orvos csinálja.
10/10 anonim válasza:
Jó orvos szikével is jól megcsinálja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!