Lézeres körülmetéles?
Figyelt kérdés
Lézeres körülmetélesre tervezek menni, mit kell tudnom róla? Miben jobb mint a sima vagy miben rosszabb? Ha jól tudom itt nincsenek varratok.
Egészségügyi okból kell megtennem.
2022. szept. 3. 03:37
1/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalt emberektől akik bp csinálták nyugodtan irhatnak orvost is :)
2022. szept. 3. 03:38
2/8 anonim válasza:
Szike helyett lézerrel vágnak, a nagyobb ereket nem kell utána külön elégetni vérzés csillapítási célból. Emiatt talán kicsit gyorsabban lesz kész a műtét, de tulajdonképpen nincsen különbség.
4/8 anonim válasza:
Én olvastam lézeres fékműtéttel kapcsolatban hogy mégis van szuri meg varrás, nem értem én sem valaki leírhatná akinek volt..
5/8 anonim válasza:
Nekem több mint tíz éve hogy megcsinálták, már akkor is lézerrel dolgozott az orvos. A különbség összesen annyi, hogy lézerrel vág az orvos, ahogy fentebb is írták. Az érzéstelenítés (szuri) és varrás ugyanúgy működik, csak jóval kevesebb a vérzés, mert rögtön zárja a vérereket. A doki megmutatta, hogy szinte semennyi vér nem keletkezett a műtét során.
6/8 anonim válasza:
A lézerrel nem lenne semmi baj, bár szerintem a szikés is ugyanolyan jó. Az ereket elektrokauterrel megsütik mindkét esetben. Ami fontos, hogy a doki vágja feszesre és varrjon szépen, utána már csak a sebkezelésen múlik a végeredmény, amit életed végéig nézheted.
7/8 A kérdező kommentje:
Na ma estem át rajta 12 felé aki tervezi az nyugodtan írjon priviben leirom a jelenlegi tapasztalataimat.
2022. szept. 9. 22:17
8/8 Csupasz makk válasza:
Dr. Feketéhez ne menyj, mert nagyon rondán dolgozik és túl lazán metél. A korulmeteles.hu oldalt ajánlom, ott fent van több mint 200 beszámoló az orvos nevével. Sok beszámolóhoz kép is fel van töltve, így láthatod, hogy melyik orvos milyen munkát végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!