Van esetleg bármi tippetek arra, hogy hogyan tudnék figyelni a folyamatos folyadék bevitelre?
Ha poharában innám a vizet, fél liter sem lenne meg. Kulacs tetejével utálok ba..akodni. Nekem a megoldás, hogy vettünk zero szörpöt, 1 litereset, műanyag flakonos. Miután kifogyott, úgy döntöttem, abba teszek vizet. Napi 2x töltés és megvan a 2 liter. De ha egyet megiszok, akkor annyi, bár inkább 2 vagy több liter szokott így lenni.
Ha neked olyan nehéz, csináld azt, hogy reggel nyelj le fél litert. Ha nap közben elfelejted, nem érdekel, akármi, akkor ez van, rosszul leszel. Este idd meg a másik fél litert, vagy többet. Gondolom, többet innál így, mint amennyit most. De a legjobb az lenne, ha megerőltetnéd magad és a rohanás közepette is szakítanál egy percet arra, hogy igyál legalább pár kortyot. Vagy ahogy írtam, lenyomsz fél litert, azzal elvagy egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!