Srácok nektek a szülők meddig ellenőrizgették a fütyköst?
Nekem akkor is fura ez, hogy bemegy anyu vagy apu egy szőrösödő 13-14-15 éveshez és utasítja hogy húzza hátra előtte a fitymáját
Nekem 9 éves koromig nézték csak utána rá ae kérdeztek mert megtanítottak milyen fontos és ment magamtól
Frászt is kaptam volna ha 13-14 évesen apa vagy anya arra kér húzzam hátra előttük
És nem vagyok szégyenlős senki előtt sem
Kb. 10-11 éves koromig, vagy talán 12, nem emlékszem pontosan, de az a max.
Furcsállom, hogy sokaknak még 14 évesen is. Ennyi idős korban már magától kéne tudnia a gyereknek, hogy milyen a helyes tisztálkodás, sőt már előtte is meg kéne rá tanítani a gyereket. Vagy csak én gondolom így?
Dobom el az agyam. Gyerek korban már meg kellene tanítani a hogy mossa meg és ezt rendszeresen kell csinálni. Illik hogy egy tizenéves fiú már egyedül fürödjön
Milyen család az ahol anyukák 11-12-13 éves fiúknak nézik a fütyijét? És még 14 évesnek is?! Egyre több fiú már 12 évesen kamaszodik testi változások láthatok 14 évesről nem is beszélve.
Kedves anyukák nem érzitek ezt kellemetlen szitunak vagy tetszik nektek?
Nem emlékszem hogy engem ellenőriztek volna. Kora gyerekkorom óta tudom hogy kell tisztálkodni amit meg is tettem maradéktalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!