Srácok nektek a szülők meddig ellenőrizgették a fütyköst?
12-13 évesen az anyukám még megnézte a bőrt hátrahúzva, hogy rendesen megmostam-e.
Aztán amikor egyszer felállt közben akkor abbahagyta.
Valamikor alsó tagozatban van egy iskolai orvosi ellenőrzés ahol a heréket, fitymát ellenőrzi az orvos, én arra emlékszem legutoljára, hogy hozzányúltak a pélómhoz.
Ez nem valami rejtett pedó kérdés? Mert ilyenekre is szoktak egyesek gerjedni...
Fura nekem itt sok kérdésnél írják hogy 12-13 meg 15-16 évesen is
Furcsa nekem 8-9 éves korom óta be se jöttek a fürdőbe és becsületesen mindig megmostam alaposan és rá se kérdeztek
Frászt is kaptam volna ha 13-14 évesen anyám apám előtt kell hátrahuzgálnom a fitymám
És nen nem vagyok szégyenlős tesi után is koliba is és uszodába is a nyitott közös zuhanyzót meztelen használtam és használom másokkal.
27/F
Konkrét emlékem nincs erről, de szerintem kb iskolás koromig, max alsó tagozat elején.
Arra emlékszem, hogy a suliban volt egy fütyivizsgálat, ahol hátra kellett húzni.
12-13 évesen meg már recskáztam
Középiskolában a suliorvos minden éves vizsgálatnál megnézte. De ott nem ő nyúlt hozzá, hanem nekünk kellett hátrahúzni, és úgy megmutatni.
Gondolom ott nem a tisztaságot nézte hanem a fitymaszűkületet.
Ott nem az ellenőrzés volt a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!