Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 19 évesen főként csak Kamagráv...

19 évesen főként csak Kamagrával megy a szex. Nagyon el vagyok keseredve. Valaki valami tanács, segítség?

Figyelt kérdés
Szóval, hol is kezdjem, lett egy barátnőm, 2 hónapja vagyunk együtt. Előtte is sokat találkoztunk, aludtunk együtt, én alapból féltem közeledni, nem volt még így komolyabb kapcsolatom. Aztán megjegyezte hogy nem érzi hogy közelednék felé ezért próbálkoztam, de nem működött a cerka, abból kifolyólag is hogy nagyon stresszeltem, meg igy attól is féltem hogy hogy kezdjek neki. Aztán még probalkoztunk párszor de mindig meghátráltam a stressz miatt, aztán szakítottunk is, részben miattam mert nagyon kevésnek éreztem magam, az önbecsülésem nagyon alacsony, ő pedig egy gyönyörű nő. Aztán most pár hete megint osszejottunk, és kamagra goldot használtam egy fél tabi elég volt es működött a dolog, párszor még használtam, azonban a nélkül csak úgy működik, ha rásegít, néha még úgy se. Egy pár ilyen eset után nagyon el tud keseredni az ember és befordulni. Mi lehet a gond? Nagyon szeretem, es vágyok a szexre mégsem működik. Egyébként míg együtt voltunk és nem volt szex, szinte nem is maszturbáltam, nem kívántam egyszerűen, és a cerka se olyan állapotába ált fel mint előtte, viszont mikor szakítottunk rá pár napra ujra rendesen működött. Ez miért lehet? Kétlem hogy szervi probléma lenne, de akkor mi lehet a baj?

2023. ápr. 2. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Szexológus! Pszichológus!
2023. ápr. 2. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Próbálj ellazulni és ne ennyire ráparázni a dolgokra. Az onbecsilules, meg az, hogy hogy latod magad bizony az ágyra is kihat.

Meg kell h értsd, hogy ha nem állsz másképp a dolgokhoz és nem lazulaz el és döntőn magad okolod, meg nem tartod magad elég jónak megint elveszted a csajt.

Nyújtsatok el az előjátékot, nem kell felni a puncitol, nem fog megharapni, nyaljad, faljad, tapizzad, dugjad, rakjad telibe ahol ered :P

2023. ápr. 2. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Liderin olcsóbb,megbízhatóbb.
2023. ápr. 2. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

"Egyébként míg együtt voltunk és nem volt szex, szinte nem is maszturbáltam, nem kívántam egyszerűen, és a cerka se olyan állapotába ált fel mint előtte, viszont mikor szakítottunk rá pár napra újra rendesen működött. Ez miért lehet?"

Mert nem álltál teljesítmény kényszer, és nyomás alatt. Amúgy bár - a leírásod szerint - gyönyörű a nő, de ha beszólogat, nem segít / működik együtt a szexben, ott a partnerrel is probléma van.

((Mondom ezt mint nő, és mint egészségügyis.))

2023. ápr. 2. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
Szia! Pròbàld meg; àltalànos erôsitôszer, ginzeng.
2023. ápr. 2. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom, hosszas petting és ráhangolódás. Semmiképpen nem szednék csodaszereket, mert 19 évesen mindennek működnie kellene. Ne görcsölj rá a "teljesítménykényszerre", mert egy életre gátlásos maradsz!
2023. ápr. 3. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Ra stresszelsz …

Kiváncsi vagyok hogy mivel kezded el írsz nekem kerlek. Köszi.

Táján tudok segíteni neked mint nő..

2023. ápr. 4. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Végülis meg tudod dugni, csak kell hozzá kamagra, akkor mi a problem?
2023. júl. 17. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem próbáltam ki ilyen szereket, de nagyon hasonló a helyzet nálam is.

2 dolog segített :

1:Ráébredtem, hogy pasi létemre a meghittség a legjobb potencianövelő !!!

Tehát soksoksok puszi , ölelés, összebújás, simogatás a szexen kívül is, amikor csak lehetőség van rá!

(Parkban, konyhában, tévézés közben, stb.)

Amíg nincsen meghittség, addig semmi nincs !!!

Ez már magával hozza idővel az érzékiséget ( de egyébként is sok az átfedés).

A meghittség megnyugtat, hagyjatok időt ennek kialakulására !

Szeretgessétek meg egymást!

2: Kezdetben sokat gyakoroltam a párom kényeztetését ( főleg orálisan, de csókkal és ujjal is) és mindezt sokszor viszonzatlanul.

Hogy ez miért volt jó?

Mert nem rajtam volt a hangsúly, ráadásul volt lehetőségem igazán kitapasztalni őt és ez idővel nagyon komoly önbizalmat is ad, ami szintén nyugtat.

+1:

Ezeket mondd el , vagy olvasd fel neki !

Nálam idővel annyira beindult a dolog, hogy sok lettem az exemnek XD .

Napi 2x is ment volna.

Tehát nyugi, nem vagy egyedül,semmi bajod, normális vagy !

2024. jan. 19. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokat kell mozogni sétálni, futni, úszni, stb. De az előttem írónak is igaza van.
2024. jan. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!