Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Trimmelés, borotválás, ti...

Trimmelés, borotválás, ti hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti a hónaljatokat, hasatokat, hátatokat, fanszőrzeteteket hogyan tartjátok kordában? Én személy szerint mindent trimmelek és nem borotválom mert kipattog a bőröm, meg nem szeretem ha csupasz. Vagy ti hagyjátok megnőni? Én a hosszú hónalj szőrt nagyon nem szeretem mert izzadós vagyok, a fanszőrömet meg röviden, de nem csupaszon tartom. A lábaim, hátam nem annyira szőrösek, hogy bármit is kéne vele kezdeni. A hasamat is csak trimmelem. Ott nem pattog ki, ha borotválom, de nagyon macerás és 2 nap alatt visszanő

Illetve amikor trimmeltek,borotváltok ti hol szoktátok? Tusolóban? Fürdőben a csap felett? Csak nemrég kezdtem el igazán szőrösödni (20 éves vagyok), eddig mindig a tusolóban csináltam de most már félek, hogy eldugul. Mi a leg praktikusabb megoldás?

2023. márc. 20. 10:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szia! Lehet már késő, de tudom ajánlani a braun BT3440-et. Apukámnak olyanja van. 0,5mm-enként lehet állítani egészen 20mm-ig :) vettél azóta? Ha igen, milyet?
2023. okt. 3. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:

11-re

köszi

nem vettem még.

az enyémet is lehet állítani, csak nem vágja le egyenletesre és a beállított hosszúságra.

kérdezd meg Apukádat lécci, hogy nála mi a helyzet - ő amúgy mi(ke)t vág vele?

2023. okt. 4. 12:52
 13/17 A kérdező kommentje:

12. Elsősorban a szakállát vágja fazonra, és tartja kb fél centisen, de mellkasát és hónalját is ezzel szokta trimmelni.

Nekem egy Philips Multigroom 5000-em van, ott nem lehet ugyan 20mm-ig beállítani, de azt is nagyon szeretem, nekek nagyon bejött. Van hozzá borotva fej is, amit különösen szeretek, mert síma borotvával mindig megvágom az államat.

2023. okt. 4. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen!

nekem is mellkasra kell pl.. szóval Apukád braun BT3440-nel vágja a mellkasát, és milyen hosszúra?

2023. okt. 8. 14:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Hú nem tudom, mindig változó, kb amihez kedve van. Saccra valahol 5-10mm kozott szokta hagyni, de van, hogy megnoveszti, teljesen leszedi, nagyon valtozo.
2023. okt. 8. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:

köszi

ha a 10mm-t tudja egyenletesre a gép, akkor az OK. mondjuk úgy látom, a típust már csak 1 helyen lehet kapni

2023. okt. 10. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem Philips bodygroom van,azt használom,gyakorlatilag teljes testre. Sajnos mindenhol szőrös vagyok.Volt amikor csak trimmeltem,azt sima hajnyíróval is jó volt,de egy idő óta teljesen leszedek mindent.
2023. okt. 20. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!