Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Trimmelés, borotválás, ti...

Trimmelés, borotválás, ti hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti a hónaljatokat, hasatokat, hátatokat, fanszőrzeteteket hogyan tartjátok kordában? Én személy szerint mindent trimmelek és nem borotválom mert kipattog a bőröm, meg nem szeretem ha csupasz. Vagy ti hagyjátok megnőni? Én a hosszú hónalj szőrt nagyon nem szeretem mert izzadós vagyok, a fanszőrömet meg röviden, de nem csupaszon tartom. A lábaim, hátam nem annyira szőrösek, hogy bármit is kéne vele kezdeni. A hasamat is csak trimmelem. Ott nem pattog ki, ha borotválom, de nagyon macerás és 2 nap alatt visszanő

Illetve amikor trimmeltek,borotváltok ti hol szoktátok? Tusolóban? Fürdőben a csap felett? Csak nemrég kezdtem el igazán szőrösödni (20 éves vagyok), eddig mindig a tusolóban csináltam de most már félek, hogy eldugul. Mi a leg praktikusabb megoldás?

2023. márc. 20. 10:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha szárazon trimmeled a tusolóban és a nagyját összeszeded, nem fog eldugulni.
2023. márc. 20. 10:25
 2/17 anonim ***** válasza:
Én eléggé szőrös vagyok,ezért elektromos testszőrnyírót használok.Intim,hónalj,teljes felsőtestet nyárra mindig leborotválom,a lábamon rövidre vágom,de néha onnan is leszedem teljesen.Ha már nagy a szőr,akkor összeszedem és egy papírba csomagolva a kukába dobom,ha kisebb,akkor simán lefolyik a lefolyón.
2023. márc. 20. 10:26
 3/17 anonim ***** válasza:

Én a tusolóban trimmelem/borotválom

Fanszőr trimmelve hónalj és hát borotválva

Az eldugulást úgy előzöm meg,hogy rakok egy filléres műanyagszűrőt a lefolyóba

2023. márc. 20. 10:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Teljesen elég a trimmelés intimnél, hason. Ha olyan testszőrnyíród van, amin van borotvás rész, akkor azzal csupaszra is leszedheted, bár hamar kinő valóban.

Elektromostól soha nem pattogott még ki a fanszőröm helye

Szűrő a lefolyóba, vagy fürdőben leterítesz pl. papírt a padlóra, és ha végeztél mehet a kukába.

De ha nyáron rövidebb mindig, mert gyakrabban trimmelesz, akkor mehet a lefolyóba.

2023. márc. 20. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:

A fanszőrt és a hónaljszőrt nyáron/strandszezonban hetente borotválom, de máskor hagyom megnőni, akkor szedem csak le, ha nagyon megnő már. Nem szokott kipattogni, majd leírom miért. A hasamról nem szoktam leszedni, a mellkasomon pedig nincs annyi szőr, ami feltűnő lenne. A hátam nem szőrös, a lábamról és a karomról nem szoktam leszedni. A fenekemen és a combom hátsó részénél viszont nagyon zavaró a dús szőr, de ha leszedném akkor nagyon szúrna, ha visszanőne és egyedül nem is lehetne ott leszedni.

A hónaljamat és a fanszőrt a fürdőben szoktam borotválni Ha rövid, akkor simán lefolyik, ha hosszabb, akkor egy szűrővel felfogom és papírtörlőbe csavarva kidobom.

Borotválás után hideg vízzel szoktam leöblíteni, így a pórusok összehúzódnak és nem fog kipattogni.

2023. márc. 20. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:

Fanszőröm hónapjam, herém, belső combom és hátam hetente kétszer borotválom évszaktól függetlenül azért mert rendszeresen kondizom és úszom

Hasam és mellkasom nem szoktam viszonylag átlagos szőr van ott bem is nagyon gyér de nem is őserdő

Kipattogni nem szokott mert az évek alatt hozzászokott és a borotva tisztaságára is ügyelek

2023. márc. 20. 18:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Szűrőt be kell rakni a mosdókagylóba.
2023. márc. 20. 20:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
En elég szőrös srác vagyok farkam, mellkasom 1centisre hagyom, happytrailt kicsit hosszabbra, honaljam csak 0-s géppel vágom, így nem cuppan össze annyira a bőr ott és kevésbé izzadok be(:D) golyszlik csupaszak, hátamat is kell sajna ott is 0ás géppel 1,5 hetente szoktam 28/F felesleges csupaszra ;)
2023. márc. 21. 14:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Én testszőrnyíróval szoktam az intim területet karban tartani. Gyakorlatilag nullára leviszi!
2023. márc. 21. 20:15
 10/17 anonim ***** válasza:

helló szakértők!

olyan trimmelőt keresek, ami vékony hosszú szőrszálakat egyenletes hosszúra vág - nem 0 vagy 1mm-re gondolok, hanem mondjuk 10 v. 20mm-re. egy babyliss-t most dobtam ki a kukába, nem sokat ért.

szóval márkát/típust kérek.

köszönöm

2023. júl. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!