Milyen fanszőrzet most a megszokott srácoknál? 23/F
Figyelt kérdés
Nem kell félreértelmezni, ezért is írtam ide és nem a szexualitásba. Kíváncsi vagyok, h kinek milyen, én eddig elég röviden hordtam nem volt rá semmit a lányok, most kicsit hosszabb zavart, h vágjam mindig, kinek mi a tapasztalata? Kondi öltözőben én csupaszt látok csak, de nem ezt nézem állandóan. Másoknál öltözöben?2019. dec. 25. 18:37
2/16 anonim válasza:
amióta kiszőrösödtem sose nyirtam a divat meg nem érdekel
3/16 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös de engem se érdekel a divat. Sokan leborotválják de vam aki csak trimmeli van akinek természetes. Embere valogatja :D
22
5/16 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Ha így jól érzed magad, szerintem se kellene azzal foglalkoznod, mi a divat.
7/16 anonim válasza:
Az orális szex érdekében nálam alap a teljesen csupasz, és a partneremtől is elvárom ugyanezt. 25/f/meleg
8/16 anonim válasza:
Szia.Nekem személy szerint eléggé szőrös. Hosszú, göndör. Páromnak így izgató, és nekem is sokkal szebb.
10/16 anonim válasza:
Én mostanában szőrösre hagyom. Régebben borotváltam, viszont akkor utána egy ideig nagyon szúrt, de az azért jó mert nagyobbnak tűnik a farkad, ha csupasz vagy ott lent. Haveroknak ahogy láttam nagyon vegyes, valakinek csupasz, valaki csak rövidre vágja. A csajoknak szerintem a csupasz jobban tetszik, legalábbis a lánynak, aki múltkor leszopott az volt az első reakciója, hogy azta de szőrös. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!