Milyen fanszőrzet most a megszokott srácoknál? 23/F
Figyelt kérdés
Nem kell félreértelmezni, ezért is írtam ide és nem a szexualitásba. Kíváncsi vagyok, h kinek milyen, én eddig elég röviden hordtam nem volt rá semmit a lányok, most kicsit hosszabb zavart, h vágjam mindig, kinek mi a tapasztalata? Kondi öltözőben én csupaszt látok csak, de nem ezt nézem állandóan. Másoknál öltözöben?2019. dec. 25. 18:37
11/16 anonim válasza:
Ahová én járok, a többségnek szőrös, igaz sokan fürdőnadrágban tusolnak, amit nem igazán értek,de ők tudják. Az enyém borotvált, de már kezdem kellemetlenül érezni magam miatta.
12/16 anonim válasza:
Nekem rövidre nyírt, farok töve plusz a zacsi borotvált
25f
13/16 anonim válasza:
Én koleszos voltam 4 évig. A legtöbb fiúnak csupaszra volt borotválva, volt aki épp a zuhany alatt borotválta le. Ritka volt akinek szőrős. 22F
14/16 anonim válasza:
Én nem borotválom, nem nyírom. Kondiban én is azt tapasztalom, hogy csupasz a többségnek.
24F
15/16 anonim válasza:
25 és heti 1-2szor borotválom körbe, a zacsit minden nap előtt amikor esély van a szexre :)
Páromért mindent, hogy közösen élvezhessük :)
16/16 anonim válasza:
Uszodában vegyesen borotvált és rövidre nyírt
Én és a legtöbb haverom borotváljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!