Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha elmegyek bőrgyógyászhoz...

Ha elmegyek bőrgyógyászhoz pattanásos bőr panasszal, akkor csak izotretioninos kezelést fog felírni vagy van esély arra, hogy valami más (májat nem vagy kevésbé károsító) terapiát javasol?

Figyelt kérdés

Nem mondhatnám, hogy vészes a bőröm, de a hátamon, mellkasomon szinte állandóan pattanásos, és olykor nagy gyulladt dudorok is megjelennek. Az államon is elő-elő fordul, hogy úgy begyullad, hogy csak na.

20 éves vagyok, lehet hogy magától elmúlik majd, de lassan 7-8 éve kínlódok vele és kezd kicsit elegem lenni abból, hogy napokig nagy gyulladás van az államon vagy a hátamon...

2023. márc. 7. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress fel kozmetikust,fogja ajánlani.
2023. márc. 7. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha nő vagy, akkor fogamzásgátlót.

De az isotretioninnal többre mész, az legalább véglegesen elmulasztja, míg a tabi csak addig, míg szeded, aztán sok esetben abbahagyás után még rosszabb.

2023. márc. 7. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, most vettem észre a kategóriát:D
2023. márc. 7. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Keres fel 1 jó kozmetikust,többet tudnak mint a bőrgyógyászok.

Bejelentkezel,és ad időpontot.Nem is gondolod hány fiú jár kozmetikába .

Csak a kozmetikus van ott.

2023. márc. 7. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna, hogy többen is kozmetikust ajánlotok. A kozmetikus ad tanácsot, esetleg krémet vagy ilyesmi? Gondolom kezeli is, meg kinyomkodja.
2023. márc. 7. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!