Most nem értem ez a tesztcsík micsoda, ezt te csináltad? Ezek amiket leírtál ebből állapítottad meg vagy volt laborvizsgálat is? Labor kell, nem otthoni teszt. Ha üledék nincs, de a fajsúly magas, akkor keveset iszol vagy keveset szűr a vese, vesefunkció volt? Azt is meg kell nézni. Nekem nemrég fizikálisan a prosztata rendben volt, a CT viszont nagyobbodást mutat, ettől is lehet gyakori vizelési inger, sőt fekve több a szűrési funkció is, nekem pl. lefekvés előtt 1 órával semmit sem szabad innom. De lehetnek ezek a panaszok átmenetiek is, esetleg inkább vizet kellene sokat inni. Hidegben meg nekem fél óránként kell pisilnem, szóval ettől is lehet.
2023. márc. 3. 14:25
4/5 A kérdező kommentje:
Vesefunkció csak ha nagyon rosszul vagyok akkor csökken kissé, amúgy jó, mármint az egfr szerint.
A tesztcsík az mai, otthoni, de van rendes labor is.
Valami biztos van a vesével, csak a rutin vizsgálatok nem dobják ki. Mikorra meg igen addigra meg késő lesz szerintem.
2023. márc. 3. 15:15
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Hát ha a vesefunkció oké, nincs üledék, sem kóros a vizeletben, akkor annyira nagy gond nincs. Nekem pl. az okozta a panaszaimat, hogy mindenféle táplálékkiegészítőt szedtem és az okozott olyan üledéket a húgyúti rendszerben, amitől fájt mindenem, azt abbahagytam és azóta sokkal jobb minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!