A férfiaknak járás, vagy futás közben hol helyezkedik el a péniszük? Nem tud kidörzsölődni?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta foglalkoztat ez a kérdés hogy hol van ilyenkor stb... Pl akinek nagy vagy valami annak nem éri el a kloákát? 19/L2023. febr. 24. 20:21
1/10 anonim válasza:
Mi a kloákáká? Nekem elég nagy. Mármint lankadtan 12-14 centi. Én álltalában szűk csípőboxert hordok. Az tartja futás közben is. Így nem dörzsölődik. Amikor véletlen bővebb boxerem van akkor se dörzsölődik ki, csak feláll. Ami kellemetlen.
2/10 anonim válasza:
Én pl. ilyen esetekben egyszerűen otthon hagyom.
3/10 anonim válasza:
Hogy téged mik foglalkoztatnak... :)
Tudod, a pénisz hasonlóian viselkedik, mint a női mell: ha nincs rögzítve alsógatyával, illetve melltartóval, akkor futás közben himbálódzik. :)
4/10 anonim válasza:
Sportoláshoz mindig fecskét veszek, az szorosan a test mellett tartja, nem dörzsölődik ki.
5/10 anonim válasza:
Sporthoz, futáshoz és kondihoz mindig feszes boxert veszek fel így megtartja.
6/10 anonim válasza:
Már majdnem azon voltam, hogy normálisan megválaszolom a kérdést, de helyette besírtam az utolsó szónál.
7/10 anonim válasza:
Sportolást feszes alsóban csinálom.
Ostorcsapkodás hidegen hagyna, inkább a diótörés ellen.
8/10 anonim válasza:
Kettes, te hülye, felpontoztalak. :)
9/10 anonim válasza:
Nekem futás közben lifeg- löfög ösze vissza.
Nem szorítom el, mert ha egy nagyon csinos jó fenekű lány fut előttem, akkor volt már, hogy futás közben is fölált.
10/10 anonim válasza:
Még éppen nem lóg ki a vége a rövidnadrágból amikor lóg.
De ha jobban érdekel kérd meg egy osztálytársadat hogy megvizsgálhatnád-e közelebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!