Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskolában miért...

Általános iskolában miért volt ez?

Figyelt kérdés
Általános iskolában, talán olyan 8-9 éves korunkban volt ilyen orvosi vizsgálat, ahol a fiúk (( jobb esetben csak a fiúk )) makkjáról egy kb fültisztító pálcika vattája nagyságú bőrt így levágtak-nyúztak. Ez mire volt jó? Azt tudom, hogy borzalmasan kellemetlen volt utána még 1-2 napig, és az egyik osztálytársamnak meg nem csinálták.
2023. febr. 10. 11:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja, és Nálunk az iskolaorvos az egyben a Gyerekek háziorvosa is volt. Bár az mondjuk gyanús, hogy annak az egy Gyereknek akinek ezt nem csinálták, Neki másik volt a háziorvosa.
2023. febr. 10. 13:04
 12/17 NTBS ***** válasza:
76%
Nálunk nem volt.
2023. febr. 10. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A nincs ilyen vizsgálat szerintem maximálisan hasznos volt. Orvos vagyok, nem végzünk ilyen vizsgálatot.

Azt tudom maximum elképzelni, hogy a gyermekorvos valami középkorból itt rekedt kretén lehetett, aki minden gyereknek megpróbálta felszabadítani a letapadt fitymáját, de ez ma már skandallumnak számítana.

2023. febr. 10. 18:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Jó, akkor biztos Én és az osztálytársaim hazudunk, biztos valami hallucinogént fogyasztottunk és ugyanaz volt a trippünk, de még a két évvel idősebb haveromnak is. A dróóóg róóóssz! És igen, valóban hasznosak azok a válaszok akik valószínűleg több 100 kilométerről megmondják 20 év távlatból ismeretlenül, hogy Velem és társaimmal mi történt. Tényleg hasznos, sokra mentem vele.
2023. febr. 10. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Óvodában nekünk is volt kuki vizsgálat. Halványak az emlékeim, de az én gyerekorvosom volt, a fitymát fel húzta és valami teáskanálhoz hasonló eszközzel csinált valamit. Arra nagyon emlékszek, hogy az az eszköz fémből volt és nagyon hideg volt. Fájni nem fájt amit csinált, de nemigazán tudom mit vizsgálhatott. Emlékszek, hogy mikor meséltem otthon, akkor anya elég mérges lett, hogy miért az óvodában van ilyen vizsgálat, de tényleg már régen volt.
2023. febr. 10. 21:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Magyarországi vagy? Mert ez tényleg szövetani vizsgalatnak tűnik ami nem iskola orvos jogköre
2023. febr. 10. 23:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez olyan, mintha biopsziát vettek volna. Talán Lichten-re szúrtek benneteket, de ez egy elég speciális dolog, lehet, hogy a ti iskolátok valami kutató orvossal szerződött, és ti voltatok a mintavételi csoport. Nekünk ilyen nem volt. Akinek nem csinálták, lehet hogy már körül volt metélve.
2023. febr. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!