Fiúk! Szoktatok piszoárba pisilni?
20 javítható tudatosan, én is így csináltam. Először olyan helyen használtam a piszoárt, ahol nagyon kevés ember járt (egyetemi mosdó). Amikor már sikerült úgy, hogy nem volt körülöttem senki, akkor már forgalmasabb mosdókban is a piszoárhoz mentem (pl pláza vagy áruház mosdója). Aztán a végére már a strand mosdójában, ahol a három piszoár előtt folyamatosan állnak és még a háttérben hajat szárítanak, jönnek-mennek a kabinos wc-ből ki-be, is sikerült a piszoárnál pisilnem. El kellett felejtenem a szégyenlőséget, meg hogy "jaj, istenem meglátják a farkamat" és ennyi. Szoktatnia kell hozzá magát az embernek.
És sokkal kényelmesebb is a piszoár, mert nem kell e koszos kilincset megfogni, a wc deszkát felhajtani, meg a piszoároknál mindig van hely.
Gyorsabb is, mert csak annyi az egész, hogy előkapod, vizelsz, lerázod, elteszed és kész.
Igen, szoktam.
Egyszerűbb, gyorsabb.
ÉS nem érdekel, ha meglátják a farkam, másnak is olyan van a kezében.
"megnézik"
Szerintem a hátadat látni, oldalról meg egy diszkréciós faldarabot. Ne adj isten a kezedet, amivel fogod, és egyben takarja is. Vagy felétek zsiráf pajtás áthajol a szomszéd blokkból? Le is rúgnák a fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!