Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Szoktatok piszoárba...

Fiúk! Szoktatok piszoárba pisilni?

Figyelt kérdés
Nyilvános wcben? Vagy inkább a hagyományost választjátok? Nem féltek, hogy megnézik a farkatokat?

2022. dec. 26. 08:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20 javítható tudatosan, én is így csináltam. Először olyan helyen használtam a piszoárt, ahol nagyon kevés ember járt (egyetemi mosdó). Amikor már sikerült úgy, hogy nem volt körülöttem senki, akkor már forgalmasabb mosdókban is a piszoárhoz mentem (pl pláza vagy áruház mosdója). Aztán a végére már a strand mosdójában, ahol a három piszoár előtt folyamatosan állnak és még a háttérben hajat szárítanak, jönnek-mennek a kabinos wc-ből ki-be, is sikerült a piszoárnál pisilnem. El kellett felejtenem a szégyenlőséget, meg hogy "jaj, istenem meglátják a farkamat" és ennyi. Szoktatnia kell hozzá magát az embernek.

És sokkal kényelmesebb is a piszoár, mert nem kell e koszos kilincset megfogni, a wc deszkát felhajtani, meg a piszoároknál mindig van hely.

Gyorsabb is, mert csak annyi az egész, hogy előkapod, vizelsz, lerázod, elteszed és kész.

2022. dec. 28. 19:23
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktam.

Egyszerűbb, gyorsabb.

ÉS nem érdekel, ha meglátják a farkam, másnak is olyan van a kezében.

2022. dec. 28. 20:27
 23/26 anonim ***** válasza:
13%

"megnézik"

Szerintem a hátadat látni, oldalról meg egy diszkréciós faldarabot. Ne adj isten a kezedet, amivel fogod, és egyben takarja is. Vagy felétek zsiráf pajtás áthajol a szomszéd blokkból? Le is rúgnák a fejét...

2022. dec. 28. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig piszoár. Párszor már láttam hogy nézik, nem zavar.
2022. dec. 29. 16:25
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
Persze, hogy szoktunk. Néha am nagyon közel vannak és akkor van, hogy bemegyek az ajtósba, mert túl intim a dolog.
2023. jan. 7. 19:48
 26/26 erogeen ***** válasza:
100%
Nem szoktam helyet kihagyni és nem érdekel, hogy látja- e valaki a piszoárnál. Természetesen piszoárba szoktam. Ha esetleg éppen mind foglalt, akkor inkább várok. F
2023. máj. 6. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!