Fiúk! Szoktatok piszoárba pisilni?
Mindig piszoárba pisilek, ha van szabad. De egy helyet azért mindig hagyjunk ki, urak!
Volt már, hogy bámulták a farkam, azert ilyenkor meg szoktam kérdezni, higy segíthetek-e valamiben?
Nem tudom mi lenne ezekkel a szégyenlősökkel,ha lenne katonaság.
Ébresztő után sorba álltunk a piszoároknál.Fűrdéskor meg 50 en az ezred fűrdőben.Többen nem fértünk be .
Hát ezaz 17-es. Bár én nem voltam katona, de nem vagyok ilyen szégyenlős. Nekem apukám mesélte hogy amikor kapták meg a katonai ruhákat, felszereléseket, akkor ott egymás előtt pucérra vetkőztették őket, a ruháikat zsákba kellett tenni és a katonaruhákat úgy kapták meg, hogy először csak a cipőt, a legvégén az alsógatyát. Így bentek be meztelenül felöltözni. Meg persze a zuhanyzás is együtt volt pucéran, ott nem volt aztán szégyenlősködés. Még a legszégyenlősebb is pár nap alatt hozzászokott.
Persze erre nem a katonaság jelenti az egyetlen megoldást, mert ha a média meg a politika nem sugározná azt, hogy a meztelenség rossz, meg takargatni kell mindenünket, illetve ha otthon a családban már kicsi kortól kezdve tanítanák a gyereket, hogy ne legyen szégyenlős, akkor nem jelentene gondot mondjuk egy piszoárnál vizelni...
19 persze ez így van sok emberrel beszéltük is spanokkal ha utcan kell mert mész autóval és nagyon kell simán egymás mellett is.
De ilyen wc-ben nem mindenki tud elvileg tudatos javíthato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!