Férfiak! Pisilés közben miért nem nézitek, hova pisiltek?
Figyelt kérdés
Mindig mellé van vizelve a WC-nek, de néha még a piszoár előtt is tócsa van. Miért olyan nehéz célozni?2022. nov. 28. 19:23
1/11 Ékezetes billetyűzet válasza:
Naaaa, ne általánosítsunk.
Egyébként van aki nem néz oda, mégse pisil félre, meg van olyan aki odanéz, mégis félremegy neki.
2/11 anonim válasza:
En pl sosem huzom hátra a fotymám, es hiaba néz előre a fütyülőm, van mikor tök oldalra indul el.
3/11 anonim válasza:
mert néha rendetlenkedik a kobra.
4/11 anonim válasza:
2-es, akkor hugyozzatok ülve, vagy takarítsatok magatok után!
Nőként mondom, undorító, és egy párkapcsolatra sincs jó hatással. Nekem konkrétan az jutna eszembe, hogy na ez a nyomorult még a wc-be sem képes beletalálni, mit várjak tőle az élet egyéb területein...
Apám, meg az öcsém is ilyen disznó, hányni tudnék ettől a dologtól.
5/11 anonim válasza:
Nekem pl. még soha nem ment félre.
6/11 anonim válasza:
Akinek nagy a hasa, az nézhet bármerre, úgyse látja a leeresztő cső végét. Egyébként is több tényezős a dolog az anatómiai felépítés meg a ruházat által félrefordított cső miatt. Ráadásul a húgycsőben nincs huzagolás, hogy a lövedék egyenes irányban jusson a szabadba...
8/11 mantis religiosa válasza:
A laktanya wc-ben volt egy kiírás:
" Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a retyóból lábmosót csinálni! "
9/11 anonim válasza:
Voltál te már női mosdóban egy szórakozóhelyen? Vagy nyilvános női wc-n?
Na, az a hányinger.
:D
10/11 anonim válasza:
Én nekem egy csepp se megy mellé
Egyszerű
Fityma hátrahúz és céloz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!