Hogy lehet visszaállítani a nyálkahártyát a makkon? Van rá valami hatékony, vény nélkül kapható krém, szer?
A szex partneremnek hüvely gombája volt, de ezt nyílván nem tudta mielőtt együtt voltunk…
Amint jelentkeztek nála tünetek szólt.
Nekem enyhe tüneteim voltak, kipirosodott a makkom és enyhén viszketett is… De nem hámlott meg semmi ilyesmi.
Én először canesten plussz kenőccsel mentem be, mert nem tudtam hogy azzal nem lehet.
A tüneteim egyébként már attól megszűntek, de jól ki is szárította, “bántotta” a nyálkahártyát.
A nőgyógyász mondta, hogy mindketten használjunk Canesten Kombit, a lány hüvelytablettát én krémet és hogy közben ne szexeljünk. Így a pluszt leváltottam erre a kombira és már hetek óta nincs semmilyen tünetem…
Akkor fogunk csak újra szexelni, ha a minden probléma mindkettőnknél teljesen elmúlt.
Viszont továbbra is teljesen száraz a makkom… Van esetleg rá valami krém, ami visszaállítja a nyálkahártyát vagy megint el kell menni orvoshoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!