Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet elfogadni, hogy...

Hogyan lehet elfogadni, hogy az átlagosnál kissebb nemiszervvel "áldott meg" a sors? - Nekem ez egyszerűen nem megy.

Figyelt kérdés

18 éves lettem - a péniszem és a herék is kicsik. Rettenetesen zavar, bár nylván mást nem érdekel. Úszó vagyok, sokszor kerülünk olyan helyzetben, hogy látjuk egymást meztelenül. Még nem láttam az enyémnél töppedtebbet.

Nincsennek ferde hajlamaim, kizárólag a lányok érdekelnek, bár a méret iszonyúan gátol bármilyen ismerkedésben.

Hogy lehet elfogadni a kicsi méretet? Hogy lehet önbizalomtól telve átöltözni / tusolni kicsi mérettel?

Bárki tud ebben tanácsot adni?

2022. okt. 30. 23:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem kötelező ám mutogatnod magad egy szál brében mások előtt. Tusoljál fürdőgatyában, vagy befordulva a fal felé. Nem nagyon épületes látvány egyébként egy heteró férfinak a másik férfi farkát látni az öltözőben, és baromira nem vagyok kíváncsi rá, h mások a képembe lengessék, függetlenül a méretüktől.

"bár nylván mást nem érdekel."

Na látod, ebben teljesen igazad van.

2022. okt. 31. 00:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a kicsi?

Tudod, itt mindenkinek kicsi, akinek állva csak 14 centi - ami tök átlagos méret.

A barátomé állva kb akkora. Lankadtan kicsi, és? Kit érdekel?

A tusolóban meg nem kell mások péniszét nézegetni, sem a sajátodat mutogatni.

Törölközőt tekersz a derekadra, zuhanyzol, visszaveszed a törcsit és felöltözöl.

2022. okt. 31. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora?

Nekem átlag alja, de én is rosszul érzem magam miatta… Én azóta érzem csak magam rosszul, hogy szexeltem pár nővel, de egyikkel sem éreztük egymást.

Esetleg pszichológus nem segíthet rajtad?

2022. okt. 31. 08:57
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi javaslatokat / véleményeket. Zöld pipa ment.

1) A társaság nem egy szégyenlős fajta - egyedül nem kezdek el törülközővel takargatni magam.

2) Igaz: engem zavar, nem a többieket. Megjegyzés sosem volt, csak a tudat zavaró, hogy ekkora és már nem is hiszem, hogy nagyobb lendülettel nőni fog.

3) Bár "csak" lankadtan lenne kicsi - a 14 centi is messze van izgalmi állapotban.

4) Valóban: frusztrál, hogy mit szól majd bárki is, ha egyáltalán eljutok addig a szintig egy lánnyal.

5) Szakemberen gondolkodtam - nem tudom van-e értelme. Nyílván nekem kell(ene) elfogadni amit a genetikai lottón "nyertem". Ehhez nem szakember kell, hanem valaki, aki hasonló élethelyzeteten sikeresen túltette magát: sőt, szerzett és megtartott egy barátnőt is.

2022. okt. 31. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Menj el egy andrológushoz, aki majd anatómiai ismereteinek birtokában tájékoztat arról, hogy az adott szervek mennyire fejlettek.
2022. okt. 31. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
A serdülés lezajlott nálad rendben?
2022. okt. 31. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
szegeden van pénisz nagyobbitás,nem olcso,de ha lesz pénzed menj.hialuron töltés is lehet meg sajat zsirsejt töltés..egy hatranya van ,hogy nem tart örökké...mert mindkettö van a szervezetünkben es egy idö utan felszivodik...ismételni kell sajnos mindig...mast nem tudsz,vagy elfogadod,vagy költesz rá
2022. okt. 31. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#7.

Az nem nagyobbítás hanem vastagítás és egy lehúzás!

A nők undorodnak az ilyen péniszektől, még a prostik sem fogadnak olyan vendégeket, akiknek vastagítva van!

Nagyobbítani kétféleképpen lehet:

1. Implantátummal, ami egy veszélyes beavatkozás és utána minden erekcióhoz fel kell pumpálni és sok millióba kerül.

2. Tesztoszteron kezeléssel, de ez csak abban az esetben működik, hogyha valakinek ténylegesen alacsony tesztoszteron szint miatt van kifejezetten mikropenisze… Valamint ez felnőttkorban nem is biztos, hogy működik már, lutri. Vannak akiknek működött, de a többségnek nem, pubertás alatt sokkal jobb eredményeket hoz ez a kezelés.

Akiknek felnőtt korban működött, azoknak 2-3 centit nőtt az erektált péniszük.

Viszont ez a kezelés is járhat olyan mellékhatással, amely impotenciát okoz. Ha mesterségesen kap valaki tesztoszteront, az agy leállíthatja a természetes tesztoszteron termelést a szervezetben, így ha abbamarad a kúra, nem lesz erekció.

2022. okt. 31. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
22%

Egy mentálisan egészséges heteró férfit nem zavar egy meztelen férfi látványa öltözőben, zuhanyzóban.

2022. okt. 31. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Ha a pénisz fejlődése lezárult, akkor bármennyi tesztoszteront nyomhat magába, attól nagyobb nem lesz.

2022. okt. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!