Arról van szó hogy hete minden áldott éjjel 2-3x 2-3 órás távolságokba arra kelek hogy áll a jancsi és pisálni kell!?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy hete minden áldott éjjel 2-3x 2-3 órás távolságokba arra kelek hogy áll a jancsi és pisálni kell.Pedig nappal se szoktam olyan sokszor és lefekvés elott mindig pisilek sose iszok sokat. Már egy zombi vagyok annyira kialvatlan vagyok .Ötletek jöhetnek.De nem is arra kelek hogy pisilni kell hanem felkelek és utána 1-2 perc mulva kapcsolok hogy vagy pisilek vagy nem tudok visszaaludni.2009. nov. 19. 23:23
1/10 A kérdező kommentje:
mondjuk ami8kor nem a szobában vagyok hanem utcán vagy valahol hidegebb helyen akkoris pisilnem kell akár egymasután többször is.:S
2009. nov. 19. 23:26
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nekem prosztata-gondnak tűnik!
Irány az urológia!
Semmi pánik, nem fog fájni! :S
4/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok,hát a héten még elnézek egyy urológushoz mert ez igy nem mehet tovább még holtan esek össze
2009. nov. 20. 00:05
5/10 anonim válasza:
nos nekem ugyanez a problémám, csak az a baj hogy én lány vagyok. valóban prosztata probléma? :D
minden éjjel 2 óránként ébredek, hogy pisilnem kell, és annyira, hogy nagyon
6/10 A kérdező kommentje:
hát nekem is eléggé kell pisilnem, annyira szar érzés hogy rohadt fáradt vagy fekszel, felkelsz pl 2 kor és visszaakarsz aludni de nemtudsz mer érzed hogy ki kell menned, utána egybpol visszaalszol,aztán 4-5 kor megint kelés pisilni. :S:S
2009. nov. 20. 00:28
7/10 anonim válasza:
Vagy esetleg felfáztál. Keresd fel a háziorvosod, ő majd ad beutalót!
8/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. ->Mindenképp menj el<- a háziorvoshoz, mert ez esetleg betegséget jelezhet. Mondd el a panaszaidat, kérj egy labort a háziorvosodtól.
9/10 anonim válasza:
Még egy lehet, a hugyuti fertőzés, azt az urológus egy pisimintávan ott helyben le tudja tesztelni, kapsz rá gyógyszert, és pár nap alatt mintha elfújta volna a szél! De addig nagyon kínzó...
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket ma éjswzaka igaz hogy csak egyszer keltem fel, de azért megnézetem miez,nehogy komolyabbra forduljon:)
2009. nov. 20. 11:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!