Evek ota altato most frontin de 2 oraig tart a hatas. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
ma 12:42
1/4 A kérdező kommentje:
Üdv. 25 eve negyed xanaxon kezdtem. Rivo stb. Volt brachikardia is, valoszinű ettől. Egyhuzomba 5 ora alvas alig megy. Mobdtam orvosnak nem hasznal a zolphidem. Mondta: vegyem be frontinnal. Ha csak külön 0 5 frontint veszek be, 2 oraig altat. Utanna be kell venni meg egyet. Ez kimerit, tegnap hideg volt kezem stb. Valamelyik nap szarul voltam. Este hetkor / masnap nem dolgoztam / fel rivo fel rzdotel 2 5 felet aludtam . Fel 1 körül visszafeküdtem . Aztan reggelig 3-4 ebredes. Van mikir. 10 ig. Mikor dolgozni megyek ezt nem tehetem meg. Mi segítene?
ma 12:48
2/4 A kérdező kommentje:
Ismerős nő reggelig 7 sanvalt vesz be , ő nem tertja soknak.
ma 12:51
3/4 anonim válasza:
Keress egy másik orvost, mert ahogy látom ez nem ért hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Pszychiater felirt lendirmint es myrtazen , elmos voltam 2 ora alvas. Majd lendirmin es teperin. Utobbiol elaludtam de nem tudtam pisilni es azt almodtam operaljak a szivem es valoban lassan ment. Nem veszem be. Pitvarfibrillaciora 3 fele gyogyszer. Ha kioihenem magam jobban erzem magam.
ma 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!